Bebegiiim gulsumklc2 Benimde haftaya kontrolum var bakalim faydasi olmusmu bilemiyorm suan . kuruyemisi cok duymustum canm.birde tahin pekmez ve incir
Minee34 Bebegiiim Sütle pekmez karıştırılmaması gerekli çünkü vitaminlerini öldürüyor isterseniz netten bakın
Bebegiiim Semooshh sütle pekmezmi ilk defa icen birini duydum tadi nasil oluyor yaa cok.merak ettm ama ben icemem galiba
Semooshh Bebegiiim kremalı kahve gibi aslında tadı, baya güzel oldu 😊 pekmezi tek başına içemiyorum bende öyle değerlendirdim ben sevdim tadını ama herkesin, damak tadı, ayrı tabi deneyebilirsin de
arastirmacianne Bebegiiim sütle pekmez içtiğiniz de pekmezin verdiği demir vitaminini öldürmüş oluyorsunuz sütün de kalsiyum özelliğini tabi.Zaten içmeyin öyle.Her ikisini ayrı ayrı tüketin.
Bebegiiim Ozi65- Allah gercekten düsmanimin basina vermesin cok cook.kötü birsey . Doktorlar mudahelede edemiyor son ayım oldugu icin Tek çare Rabbimden sürekli dua ediyorm karanfil tuzlu su vs hic faydasi yok bana kuzum
Bebegiiim [silindi] kesin evet aldiriyodur 😄 Ahh ahh yemek yapmaya gücüm bile olmuyoki agridan istanbulda gurbetteym maalesef annem olsa keskee diyorum iki gündür yogurtlu yagla corbasi ve cici bebeyle besleniyorm arada corbaya ekmek dogruyorm o.kadar
[silindi] Bebegiiim ben gurbette değilim ama bana da yapan yok. Diyorum bi hayır sever hergün bi tabak yemek koysa önüme . 😃😃baktım kimseden hayır yok zorlada olsa yapıyorum.
Bebegiiim R_Arslan kesinlikle evet 😆 doktor kontrolune yakin yemeyi keseym o zaman sonra kızıyo cok kilo alinca 😄😄😂😂😂
Lastmoon Bebegiiim canım bende kilo aldırıyo diye biliyorum nesquikli sür cici vebeli süt sade süt bunları çok seviyorum her gece nirini muhakkak yatmadan yapıyorum abartmadan ama. Bu arada diş ağrın neden çektirebilirsin ki.
Bebegiiim Lastmoon Canım son ayim oldugu icin doktorum izin vermedi sadece parol kullanabilirsn dedi maalesef hicbirsey yapmuyorlar keske yapsalar
Bebegiiim [silindi] ahh keske su hamilelikte hep öyle olsaydi yaa insan hergun yemek yapmaktanda bıkıyo düsünme derdinden dolayi ama bazen yapmiyorm dısardan soyluyoruz buda hamileligin cilvesi napaim 😎😉
Lastmoon Bebegiiim son ay olduğu için olabilir bilemedim ama benim dr.um bir sakınca yok bebeğe zarar vermez diş çekimi demişti ben 4 aylıktım o zaman.
[silindi] Bebegiiim aynısı bizde de var valla . Beni dışarı götür canım sıkılıyor diye söyleniyorum . Sırf yemek yapmayayım diye . Artık ona da üzülüyorum adam ev yemeği istiyor 😅 2 haftadır hiç çıkmadık yemeğe . Ne yapacağını düşünmek ayrı dert yapmak ayrı dert. Hele ki bu sıcakta . Zavallım bugün canı sütlaç istemiş bim den almış kendine gelmiş eve . Diyorum bana deseydin . E sana nasıl diyim sen yoruluyorsun zar zor yemek yapıyorsun bize diyor 😃🤦🏻♀️ Çok üstüne gitmişim adamın üzüldüm valla 😃
yagmurkiz Bebegiiim paketli gıdalar sadece sizi şeker hastası yapar. Bebek sizin sindirip depolafıklarınızı alır daha sağlıklı şeyler yemelisniz.
CansuCaner Bebegiiim cidden sırf kilolu olsun diye cicibebe mi yiyeceksiniz? Önemli olan kilo alması mı sağlıklı beslenmesi mi?
Bebegiiim CansuCaner Benim.postumu tam olarak okumamissin galiba . Dişimden dolayi hicbirsey yiyemiyorm ve yemekte yapamiyorm mecburen sıvı seyler tüketiyorm corba cici bebe vs gibi özellikle yedigim birsey degil akılsımıyım ben bebegik kilo alsinda sagliksiz olsun diyemi yiyorm sizce ne kadar ön yargılısınız . Bende bi anneyim herseyden önce sağlık diyorm isterse zayif olsun ben beslenemedigm.icin cici bebe kilo aldirirmi diye yazdim .
Bebegiiim annesininpremsesi Bizim icin degilde senin icin oyle galiba . Ne kadar gaddarsiniz postu iyice okumanizi tavsiye ederim yazık sizin gibi düsünenlere siz annesiniz biz degiliz cok haklisiniz bebegim sagliksiz olsun ama cok kilolu olsun istiyorum evet 😄
CansuCaner Bebegiiim yoo önyargılı değilim. Siz kendiniz bir şey yiyemiyorum zayıf kalır diye korkuyorum cici bebe kilo aldırır mı diye sormuşsunuz, bebek beslenir mi diye değil. Sağlıksız şeyler yiyerek kilo alınca beslenmiş olmuyoruz. Buna istinaden size cevap yazdım. Neyse benim için konu kapanmıştır. Siz cici bebeye devam.