hllaltas25 Kızlar 16. Haftadayım bugün sabahtan beri kulağımda tıkanıklık mı desem solda uğultu mu desem garip bir his var beş dk da bir uğulduyor bu durumu yaşayanınız var mı çok tedirgin oldum
NhLpRn hllaltas25 bende aylarca o şekilde devam etti kbb ye gittim bi şey çıkmadı kadın doğuma gittim kan basıncından olduğunu söyledi ama 5 ay çektim öyle çok rahatsız edici bi durum😒
lalbrk hllaltas25 vücuttaki kanın artışından kaynaklı basınçla ilgili normal bir durum canım. Ben de 27. Haftadayım ben de yaşıyorum hemen hemen 10 haftadır
Prensesgeliyor hllaltas25 her dışarı çıktığımda oluyor bende anlam verememistim evde değil ama dışarda hep oluyor malesef
hllaltas25 NihanMine ciddi bir durum mudur acaba tedirgin oldum genel anlamda tansiyon problemim olmadı hiç yüksek olarak genel de düşüktür baş ağrısı vs de yok
NihanMine hllaltas25 yani çok korkulacak bişey değil ben hamileliğin başından beri yaşıyorum doktora gittim hamilelikte çok normal demişti ama sen yine kendi doktoruna danışsan daha iyi olur sanki
hllaltas25 Sağolun kızlar gebelikle alakalı anladığım kadarıyla cumartesi kontrolümde danışacağım doktoruma