Suragurlrr 31 haftalık hamileyim bebeğim 1600 gr. Sizce nasıl doktor beslenmem icin bazı besinler söyledi az mı ki😟 bebek kilo alsın diye neler yapabilirim
Ezel1323 Suragurlrr bende o civarlarda gittiğimde 1500 dü kilosu. Bana zayıf gibi geldi ama doktor normal kilosu dedi Zaten anne yapısıyla da alakalıymış galiba kilolu bi bebek beklemiyoruz senden Zaten dedi
GuelGltkn Suragurlrr 30 haftaliken 1300 gram dedi bana da ben e kilosu iyi cok iri olmasina da gerek yok ki bebegin saglikli olsun
Suragurlrr derinmilatuncay bana da her bebek 4 bucuk dogamaz senn ki de 3 bucuk dogar gibi bi laf etti. Tamam cok kilolu dogmasın tabi ama bunu demesi bile tuhafıma gitti zayıfmı algısı oluştu🤔
Suragurlrr burcis Esra_12 haftada 3 gün et tüket dedi. Hergğj yumurta peynir süt vs. Badem ceviz fındık karpuz kayısı iste bunları tüket dedi
burcis Suragurlrr mercimek çorbası düzneli içiyorum bebeğe kimi yaparmış daha bir çok besin var internete de bakabilirsin
Humakusu Suragurlrr benim de 33. Haftada 1900 gr bence gayet iyi kilosu sağlıklı olması için kilolu olması gerekmiyor zaten sağlığı iyi olsun önemli olan o
Humakusu Suragurlrr ayrıca dondurma, kaşar peynir, muz kilo yapar diye biliyorum bebeğe ama muz çok şekerli olduğu için yarım tüketin diyorlar