Kizlar inanamiyorsunuz ama oyle oluyor gercekten.babamin amcasinin gelinindede oyle oldu😂.oglunun 1 yaşi biticekdi 5 aylik hamile oldugunu oyrendi .nasil oyrendi?😂adet oluyordu.kendisi zayif cok zayif neredeyse en cok kilosu 45 falan olurdu.bas donmeleri gogus hasiyeti ah o kusmalar mide yanmalari idrara cikmaklar istah artisi vay bee hepsi vardi kadinda.adet oldugundan hamile olacagi aklina bile gelmiyordu.hemde baya deyismisti guzellesmisdi kilo almisdi baya.😁5 ayi bitirken karni vardi kiloli olduguni sanmisdi.bize gelmisdi.anneme anne bu kiz hamilemi diye sordum.bilmem dedi.kiz bzide kusdu tavuk yeyince ay igreniyrum dedi.annem kiz sen hamileler gibi ne bu hal ya.karni top gibiydi.annrm ebe anneme dediki karnimda bisyeler titriyo sanki benim icimde bisey var diye konusuyorlardi.benim 15 yasim vardi o zamanlar😂anlamiyordum ne diyor ya o😂
Seni bi doktora goturcem dedi.hahay birde gordum gulerek geliyorlar😂😂😂😂😂kiz 24 haftalik hamileymis.😂bebekmis tekmeleriymis onu oyle vuran🤗hemde erkek bebek.ilkide erkekdi.doktor hamileliyin somuna kadar adet goruceksin demis ona.oylede oldu yani.9 ay sonuna kadar adet gordu.cok guzel bi oglu oldu.off bembeyaz guzel tam isirmalik 😁kiza benziyor su an 4 yaşinda oyle guzelki kizlar hayret bi guzellik var bebekde.hickime benzememis ne ana ne baba ne kardes.😁
Yanu hayatda hersey oluyor.hemde doktor kiza ilk bebekden sinra 2 yil bekle demisdi dogurmak olmaz demisdi ona.ama kismete bakin normal dogurdu hemde