Veranur Kızlar en son gecen hafta pazartesi gitim 1 cm acılman var sürekli yatıcaksın 35.haftaya kadar dedi,normalde 2 haftaya bir kontrole gidiorum ama içimde hep tedirgnlik oldu acaba haftada 1 gitsem fazlamı olur suan 32+1 im benim gbi olanlar varmı?
Eceguldemir Veranur kusura bakmayın sorduğunuz soruyla ilgili değil ama benim de aklıma takıldı açılmanıza doktor rutin kontrolde mi baktı yoksa sizin şikayetiniz üzerine mi bakıldı ? Ben 29 u bitirmek üzereyim de 30 şu haftaları merak ediyorum
R_abia Veranur 1.5 aydır erken doğum riskim var ilk zamanlar haftada 1 gidiyodum hatta 2 3 olduğuda oluyordu ama bu son kontrollerde doktorum iyi gittiğimizi söyledi ve 2 haftaya çıkardık geçen hafta gitmiştim haftaya gidicem tekrar inşallah ☺️
R_abia Veranur 30+3 üm bende bu arada açılma ve rahim ağzı kısalmasıyla serklaj oldum bu sebepten erken doğum riskimiz var
HandeYavuz Veranur bende serklajlıyım canım operasyon sonrası haftada bir gittim iki muayeneye şimdi de iki haftada bir gidiyorum
ilkinn Veranur Riskli Bi hamilelik geçirmiyorum başından beri sıkıntım olmadı şuan 28 haftalığım ama doktor hiççç alttan muayene etmedi. Normal mi böyle olması acabaa
Veranur R_abia canım sence bu hafta gitsemmi bilemedim bende eşim cuma gğnü falan gidelim sior ama ben acaba yarınmı gitsem diorum nekadrda olsa acılma olunca korktum,sen neler yaptın acılmayı engellemek için canım
R_abia Veranur yani bende illa günü gününe gitmiyorum mesela haftaya haftaiçi bigün gidicem illada 15 günü doldurmuyorum ama cuma yada cumartesi gidebilirsin bence 2 günden bişey olmaz için rahat eder
Zynpnisa Veranur bendede erken doğum riski vardi bolca yattim yere eğilip bir iğne bile kaldırmadim 35+2 haftalığim çok şükür bu günlere hep riskle geldim ama yattım hep
Veranur R_abia canım bende bugün 32+1 oldum bi problem yoktu gecen hafta gittgmde rutin kontrolde 1 cm acılma gördü bide ayaga kalkınca rahmime baskı hissediorum bebegin başıda dönmüş dedi doktor sürekli yatıcaksın dedi ama heralde acil bi durum olsa ciger geliştirici falan vurdururdu diye düşünüyorum
Veranur HandeYavuz acılman varmıydı canım bende serklaj yok fakat 31.haftada 1 cm acılma gördü doktor
R_abia Veranur yatman en iyisi. Benimde başaşağı ve baskısı çok gerçekten oyüzden ayakta kalmamak en iyisi. Bol bol istirahat et Allah'ın izmiyle bişey olmaz inşallah doktorun en iyisini bilir içini ferah tutmaya çalış bende başlarda çok kuruyodum kafamda sonradan kendime geldim yolsa diğer türlü kontrol günleri gelmiyor gerçekten ☺️
HandeYavuz Veranur daha önce 20 haftalık kaybım var canım detaylı ultrasonda da hunileşme görülünce hemen serklaj oldum
Elif_78 Veranur canım ben 16 haftalık ken doktorum erken Doğum riskin var dedi sabah akşam vajinal fitil olarak ProgestN verdi ama ayda bir gidiyorum muayeneye 🌝 şuan 27 haftalık oldum hala devam ediyorum progestan a ..
Elif_78 Veranur şimdiye kadar doktorum açılmama hiç bakmadı . Göbeğimin altı vajinamın üstü eğildiğim de sancı ağrı karışımı bişey hissediyordum zorlanıyordum doktorumda ultrasonda kasılmaların var dedi erken başlamış kasılmaların dedi o kadar canım