Mucizem00 Kızlar sütüm gelmiyor içmediğim komposto kalmadı incir yedim rezene çayı ılık duş hiç birsey fayda etmiyor mama vermek zorunda kaldık sürekli sagıyorum yok emzirmeye çalışıyorum artım çocukda almıyor yardım lütfen sütüm nasıl gelir
Muallimehanim Mucizem00 Kaç gün oldu sezeryan olalı? Biraz zaman tanı kendine stres yapma. Bebeğinle temas kur sürekli
Pelin86 Mucizem00 canim ben çarsamba dogum yaptim dun aksam sütüm geldi . Stres uykusuzluk su içmemek başlica nedeniymiş bunu anladim. Bende mamaya başladim . Bugun zor memeye aliştiriyorum red etti .
Pelin86 Mucizem00 yara olmasi ve yarilmasida cabasi sicak bi duş al güzelce uyu suyunuda iç rahatla canim
Fatmaklc66 Mucizem00 daha bismillah sütün gelsede gelmesede surekli emzir anca gelir zaten kiminin bir haftada zor geliyor
Suhedaa Mucizem00 annem anlatirdi bende.ilk dogdugumda almamisim memeyi 3 4 gun annem memeyi vermis hep agzima sonra anneminde sutu gelmis bende alismisim biraz zaman alir yani 3 4 gun
Pinar9001 Mucizem00 daha çok yeni stres yapma.Ablamda sezeryan olmustu bebek kuveze alındi yanına getirilmeden moral olarak çok kötüydü üstelik ama damla damla elleriyle sıkarak sağdı eniştem şırıngayla ucundan çekiyordu motive olsun bebeğe süt gerekli diye.İkisi de yılmadı ve şuan 8 aylık ve sadece hala anne sütü alıyor maşallah🙏🏻Motivasyon çok önemli moralini bozup mamaya alışma.