İyi akşamlar hanımlar,haklı bir isyan olarak düşünün bu postu,kimseyi kırmak üzmek ve saygısızlık etmek istemeden sakin sakin yazıyorum😉 her iki doğumda da Allahın bizlere verdiği mucizeleri dünyaya getiriyoruz ve en kutsal mertebeye ulaşıp ANNE oluyoruz ki rabbim isteyen herkese nasip etsin,ben varını yoğunu satıp yıllarını çocuk yapmaya adamış aileler tanıyorum,belki şu an bu formda içimizde de var böyle çırpınan anne adayları Allah onların yardımcısı olsun🙏 Ben engelli bir bayanım ve imkansızı başararak rabbimin ol deyipde olmasıyla bir evlat sahibi olacağım inşallah,doğal yollarla oldu evet tedavisiz oldu evet çevremdeki insaların o kadar meraklı gözlerle bakmasına rağmen tokat gibi verdiğim bir cevaptı bu, ve şimd gel gelelim doğuma,zorunlu sezeryan olacağım ve bundan gurur duyuyorum ki hiç umrumda da değil 36 kere bacak ameliyatı geçiren birisi olarak sezeryan bana sinek vızıltısı gibi geliyor, lakin bu seferki başka,o soğuk ameliyathaneye çok güzel bir sonuç için giriyor olacağım inşallah kucağımda bebeğimle çıkacağım bu seferki diğer ameliyatlara benzemeyecek evet biliyorum bu seferki daha güzel olacak🙏 Sezeryan ile doğum yapan gebelere buda annemi canım şimdi,sancımı çekti sanki bi marifet mi yaptı şimdi! Diye konuşan insaları allah ıslah etsin cahillik zor!!! Demem o ki normal de olsa sezeryan da olsa ANNE OLUYOR OLMAMIZI DEĞİŞTİRMEYECEK ÖNEMLİ OLAN BU KUTSALLIĞI TAŞIYOR OLABİLMEMİZ🙏🧿❤️İçimi döktüm saygı duyup okuyan herkese sevgiler🎈❤️