Felipe Denizkasalll canım kalın bir gölge var ama testin kendi çizgisi de olabilir testi bir iki gün sonra tekrarla
Haribo42 Denizkasalll gectikten sonra yapsaydin cnmm benim arkdasm 1 hafta gectikten sonra yapti cikmadi ayni gun kan tahlili verdi cikti.. yani o testler bazen gectikten sonra bile gostermiyo galiba
Dilaramelissa Kalın bir gölge var gibi canım hemen mi çıktı yoksa bekletip baktından sonra mı gördün?
Denizkasalll Dilaramelissa beşinci dakikada gördüm telefondanda ancak bukadar çekebildim aslında elimde biraz daha belli ama bilemiyorum yani ufak çaplı deliriyorum galiba😂
Dilaramelissa Denizkasalll Öyle demee bende uyduruyor muyum gerçek mi diye deliriyordum çizgiler yüzünden bir iki gün bekle hatta regl gününü tekrarla canım testini🤗
Denizkasalll Tazeanne0134 ilk on dk dan sonra dikkate almıyorum ben üstünde idrar kuruyuncada belirginleşiyormuş oyuzden onu önemsemiyorum🤓
Pelintaner Denizkasalll hayirlisi olur insallah cnm allah tum isteyenlere bekleyenlere nasip etsin insallah
Denizkasalll Bertug-Tugberk-Mom https://imgyukle.com/i/kf1OK0 arkadaşım daha rahat görünmesi açısından böyle birşey yaptı bide buna bakın hanımlar
Felipe Denizkasalll var kuzum gölge görünüyor ama işte kendi çizgisi mi yoksa gebelikten oluşan bi çizgi mi onu kesitremedim hakkında hayırlısı olsun belirtilerin var mı