Humakusu Tugce1634 ah bu anneler 🤦♀️ Benim de öyleydi çevremde herkes annem eşim komşum arkadaşlarım ama sonra ben kendimi biliyorum dedim gittim doktora nst çekti orada çıktı
Tugce1634 Humakusu ben tedaviyle hamile kaldım,bursada ailemin yanında doktorum.değiştirmek istemedim.o yüzden mecbur bulunduğum yerde bir doktora gidip ben de baktıracağım sanırım.acilden girsem bakılıyor dimi canım o zaman da nst ile
Tugce1634 Başınız sağolsun ikinizin de :( Allah bu yavrularınıza sağlık versin arkadaşlarım.cidden zor işler.herkese anlatamıyoruz derdimizi,mecbur takıyoruz kafaya.İnşallah hepimiz için hayırlısı
Humakusu [silindi] benim kromozom bozukluğu vardı canım eşimden kaynaklı bebeğim 47 kromozommuş tabi o ölünce araştırıldı tüp bebek yaptırdık genetik inceleme yaptırıp
Humakusu Tugce1634 acile gidip 31 haftalık hamileyim kasılma hissediyorum doktorum burada değil misafirim nst çektirmemi istedi vs dersen çekerler bence yada özel bir hastaneye gideceksen mutlaka kadın doğumcu olur nöbette
Humakusu Humakusu bir de kasılma olduğunda adım atmakta zorlanıyor musunuz 🙄 ben rahat yürüyemiyorum sanki
[silindi] Humakusu bende 2 adım yürüsem geberiyorum. Doktorda yürüme ayakta kalma dedi . Yat bol bol dedi .
Hnfe Humakusu bende.1.haftadr vardi dun.kontrolde.doktorum.endol ve progestana baslatti cok sukur..kasilma gecti ama erken dogurcam.kesin
Humakusu Hnfe 5 inde kontrolüm var olmazsa rahat hissetmiyorum diye ilaç isteyeceğim doktordan progestan fitil olarak mı alıyorsunuz kaçıncı haftadasınız
Hnfe Humakusu bana göore 27 +1 ama.ultrasonda bugun 29 oldu endol p.tesi ve ctesi kullan dedi progestanida birakma.sabah aksam.kullan dedi ama.gercekden rahatladm
Selvaelyenn Humakusu ben 19 haftalık hamileyim. Gün içinde 5-6 kere karnımda bebek tekmesi gibi 4-5 keree pat pat oluyor sert biraz. Sanki organlarıma vuruyor gibi. Bu kasılma mıı kramp mı yoksa bebek tekmesimi anlayamıyorumm. Sankiii hızlı koşarsın da kalbin küt küt atar ya öyle karnımda brşey atıyor 4_5 kere olup geçiyor. Günde 5-6 kere oluyor bu. Sertleşmede oluyor karnımda arada.doktora gitsem mi acaba
Humakusu [silindi] dualarınızı eksik etmeyin Pazartesi kontrolüm var 33+6 olucaz inşallah o zaman açıklık var mı diye muayene eder mi sizce kaçta başlıyorlar bu muayenelere
[silindi] Humakusu ben bu kasılma ve kramplardan artık gide gide dr a geldiğimde gene ben geldim diyorum :)) bu ay 6kez ultrasona girdim . 6 kez gittim yani . Ama her defasında rahim ağzı mesafesini ölçüyor . Elle bir dokunma felan yapmıyor. Ya alttan yada karnımdan bakıyor ultrason cihazıyla . Bakalım senin haftan ilerde olduğu için ne yapıcak ? İnsallah güzel haberle herşey yolunda diye dr dan cıkarsın . Ya Allah . Acizane dualarımız seninle 🤲❤️🤲❤️💐
mervedinc Humakusu bende de öyle bir sıkıntı var 38 haftalık oldum sancılarım var ama açılmam olmadığı İçin geri gönderip duruyorlar sezeryan günüm de yok özelde değil hep bir sıkıntı devlette yani başı dönmüş çok korkuyorum kakasını yapar yer kordonu dolanır falan diye
Humakusu mervedinc maşallah sizin bitmiş 36 dan sonra olsa bende rahatlardım çünkü doğsa da gelişimi büyük oranda tamamlanmış oluyor devletler hep bir sıkıntı allah eksik etmesin ama mecbur da bırakmasın
Humakusu [silindi] allah razı olsun mevlam darda olan herkesin de bizlerin de yardımcısı olsun inşallah hayırla sonuçlandırsın 🙏🏻 Haberleşelim inşallah kontrollerimizden sonra merak ederim ben hepinizi
Minik_Hanim Humakusu allahım hayırlısını sağlıklisini nasip etsin inşallah herkese hepimize.. Haftanız da ileri bebis gelse bile allahın izniyle biseycik olmaz içinizi ferah tutun.. böyle düşünüp stres yapmak daha kötü akışına birakin düşünmeyin..