Ozgeliz Elwing6 benim ilk doğumum normaldi kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻 İkinciyi de normal isterim ama pozisyonu ters duruyo 😔 o yüzden bi sorayım dedim sezeryanı
gulsenkonakli Ozgeliz ben zorunlu sebeple sezaryen oldum ama normal isterdim. İyimeşme hızı sebebiyle normal çok daha iyi bence. Sezaryen düz bir ameliyat aslında ve nekahat süresi uzun. Şuan tekrar hamileyim normal doğumda ısrarcı olacağım bir aksilik olmazsa🙏🏻
Kaderyavuz Ozgeliz amin canım tüm evlatlarımızın ömrü uzun olsun kimseye evlat acısı yasatmasın Rabbim inşAllah 🤗
Tarana Ozgeliz Bekleyelim dedi dönmezse sezeryan günü alıcaz.Öncesinde belki masajla döndürmeye çalışırlar.Ama bebek oturur pozisyondaymış.O zaman zor dönüyormuş.18kasım bende son adet
Busraclk Ozgeliz sadece 3 günlük bi zorluk ama bebek iyi olsunda gerisi boş bebeğim yoğun bakım altında o bıçak yarası ne ki içimin acısı bambaşka
Tusubasa Ozgeliz sezaryan doğum kişiden kişiye değişiyor. Herkeste farkli bir anisi var :) akşama kalkip yürüyende günlerce kalkmamak için direnende sanirim acı eşiğiyle alakalı insanin :)