Almadra Erkek isim icin baturalp düşünmüştük ama herkes cok sacma isim diyip durdu biz ona alp deriz demeye başladılar bana erkek bebek ismi önerirmisiniz ? Sahabe isimlerinden de olabilir ubeyde ve hanzele hariç cevremizde var 😔😔
nazliiecemm Almadra Baturalpte güzel isimmiş canım aslında ben cihangir,rüzgar ve alparslan isimlerini çok beğeniyorum sanada yardımcı olur belki bu isimleri beğenirsin😊
elf0 Almadra kimseyi dinleme canım senin çocuğun herkes kendi çocuğuna isim versin senin içine sindikten sonra sen kararını verdikten sonra onlar istediğini söylesin dinleme bence ( ha tabiki dinimizce uygun isimler seçmeliyiz ama sen karar ver sen ve eşin )
Baklava Almadra Musab Muaz Ebubekir Uveys Nevfel(yazilisini tam bilmiyorum) Zeyd Talha Bizim Adamin Adı Ertuğrul Musab 😊 soylenişi zor olmasaydi direk Musab koyardim 😊 b mi p mi musa mi diye yanlis yazarlar soylerler belki 😏 Ama bu aralar Muaz ismine taktim 😊 Bi gun 2. Bi usagim olursa kesinlikle Ali Muaz olmali 😅
Almadra nazliiecemm eşim daha cok kuran da ve sahabe isimlerine bakalım dedigim için onlara daha yogunluk verdim 🙈
Dilekbodur Bende Sahabelerden Musab ismini çok beğeniyorum benimkinin cinsiyeti belli değil daha ama erkek olursa Cihat ismi de aklımda bir de Batın,Asaf,Ömer bu tarz bi ikileme yapmayı planlıyorum:)
flz355 Dilekbodur cinsiyeti bellı degıl ama oğlum olursa Zeyd ismini dusunuyorum . Kuranda ısmı gecen ılk sahabe dıye bılıyorum. Kimi begenıyor kımı begenmıyor ama anlamı da farklı olması da cok hosuma gıttı benım :/
Almadra Dilekbodur batın ismini tek kullanmak iyi degilmiş batının yanına veya başına bi isim bulsam oda aklımda ama bi türlü bulamıyorum 🤨😔
Dilekbodur flz355 Bencede güzel bir isim bende beğendim ama benim kızım olucakmış gibi hissediyorum ve hiç isim düşünmedim erkek için ama kızım olursa ismini Elif Asya koyucam inşallah
flz355 Dilekbodur Benımde kızım olucakmıs gıbı hıssedıyorum 🤗 Bende kız için hıc ısım dusunmedm 🤦🏻♀️ Sağlıkla gelsın bebeklerımız kız erkek hıc farketmez 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Almadra flz355 kızım olsaydı ikra belemir düşünüyorduk kesindi ama rabbim erkek nasip etti erkek ismide hic düşünmemiştik 🙈
Dilekbodur flz355 aaynen yaa en önemlisi kızım olsa daa çok çok sevinicrm oğlum olsa daa ilk hamileliğim ve çok uğraşlar sonucu oldu o yüzdeen sağlıkla olsun cinsiyet önemsizz