momtobee Sırta takılabilen bebek malzemeleri için yeterince gözü olan çantalardan alan ya da önerisi olan var mı ?
Flydgr momtobee https://www.instagram.com/bebekpoint burdan aldım çokta yeterli istersen bir bak canım 😇
Firdevssaim Bende alicam canim yalniz instagramda gördüm 100 150 tl sanirsam bolmelero falan gayet güzeldide
Elen 75 tlye siradan bir dükkandan sirt cantasi seklinde olandan siyah renkte aldim.termo bölmesi var disinda yan tarafinda.gayet icinde ve disinda bolmeleri var
alaBkmaz En instagramdan bi bayandan aldım land marka sırt çantası çok güzel içi geniş ve bölmeleri çok . Kullanışlı çok beğendim. Telefon koymak için bile kenarında yeri var 150 tl
Snamp Ben aldım markası alpa hem sırt çantası hem de yandan takılabiliyor bir suru gozu var.biberon içinde böyle koruyucu kılıfı var çok güzel alt değiştirme pedi var dışarı için çok güzel 95 lira ya aldım
Flydgr Figen 139 tl ye almıştım 🙂 evet kumaşı çok kaliteli 👍🏻 Resimlerle birebir aynı herşeyi ve satıcı çok ilgili 🙂
gzdbgdyckl Ben decathlondan 89liraya bol cepli bir sırt çantası aldım. Çokta kullanışlı tavsiye ederim.