Msrrfdrn Yarın sabah 8de sezaryene gircem inşallah. Son anda alınan bi karar oldu ve normal doğum gibi olmaz dikişler sıkıntı oluyo diye korkuttular beni. Deneyimli anneler sizlerde nasıldı? ( Bu arada ilk doğumum normal oldu 7 gün filan sıkıntı çektim dikişlerden)
Ozgehasan Msrrfdrn bende sezaryen istiyorum arkadaşım da kuzenim de yeni sezaryen oldu lar arkadaşım 3 güne ayaklandı kuzenim daha çabuk ayaklandı hastanede 8saat geçince kaldiriyorlar zaten yürütüyorlar oda hemen 1 2 güne toparlandı 😊 (agri sizi var tabiki ama en fazla 2 3 güne ayaklanirsin işlerini yapabilirsin) öyle dediler
Elisatubis Msrrfdrn Bende sezaryen oldum 2 gün hastanede yattık eve geldiğimde hemen ayaklandım hiç yatmak istemedim sadece öksürünce ve hapşurunca ameliyat yerini tut yoksa çok ağrır canım birde sezaryende hemen süt gelmiyor üzülme sakın iki üç gün sonra geliyor
Twin_mother2 Msrrfdrn bence biraz bünyeye bağlı Bn sezeryan olmadım ama farklı 6 ameliyat geçirdim hemen ayaklanirdim bünyem o yönlü maşallah kuvvetli zaten hiç nazlı değilim
Yaser27 Msrrfdrn 13 gün oldu sezeryan olalı canım odaya aldıklarından 2 saat sonra ayaklandim 2 gün hastanede gayet iyiydim ama eve geldim narkoz etkisi baş ağrısı falan yapıyor onun için bol bol su içtim günlük neredeyse 5-6 lt ye yakın ve sezryanin 5. Günü falan narkoz etkisi geçti çok şükür kimi 10 günde atıyormuş ben çok su içtiğim için çabuk geçti bol.bol su ve nescafe iç hatta hastaneye de goturdum sürekli nescafe orada da içtim
eliff26 Kendim normal dogum yaptim ama arkadasim 2,5 yil arayla sezeryan dogum yapti ikisinde de ayni gun ayaklandi hicbir sikintisi olmadi dikişlerden yana da bir şikâyeti olmamıştı inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız hayırlı doğumunuz olsun.
Msrrfdrn Elisatubis inşallah bende hemen ayaklanırım. Süt için lohusa şerbeti götürcem hastaneye doğumdan sonra içmek için inşallah işe yarar 😔
Elisatubis Msrrfdrn şerbet yarıyor canım ya kimse bilmiyor ama boza da süt yapıyor bende boza içince sütüm baya arttı tabi en önemlisi sürekli emzirmek ve bol bol su içmek
Deletedmom133 Msrrfdrn sezreryandada ayaklaniyorsun ağır ıs yapmamak şartıyla tabi 10 güne eskiye dönüyorsun canım şuan 36 günlük olduk gayet iyiyim hayırlı doğumlar 🙃
rmysaa06 Msrrfdrn 3.gün ütü yapıyordum öyle düşün 😂 çevreden gelen saçma sapan cümlelere aldanma ve kesinlikle epidural ol
Livask Ben daha sezaryen olduğum günün gecesi ayaktaydım kızım uyumamıştı sabaha kadar ağlamıştı hemşirelerde bişey yapamamıştı. Mecbur kalkıyorsun yani ve öksürme Vb ani hareketlerde anlık oluşan acı haricinde hiç ağrım sızım olmadı. Hep ayaktaydım hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Msrrfdrn Livask çok muylu oldum mesajlarınıza. Hepiniz pozitifliğinizle beni çok sevindirdiniz Allah razı olsun 💐 gerçekten çok mutlu oşdum desteklerinize
Gribulut Gelip kaldırdıktan sonra hiç durmadım hep yürüdüm eve geldim bir gün yattım 3. Gün evi süpürüyordum canım ne kadar çok hareket o kadar daha çabuk ayaklanırsın ama yavaş ve çok dikkatli