tubaemrah45 Kızlar kurbanda kayınvalidem ebebek e gidelim alışverişe diyor fiyatları kazık mıdır alışveriş yapılır mı ? Kayınvalıdem ödeyecek hepsini ama olsun gene de düşünmek lazım 😂
Felipe tubaemrah45 canım nerde oturuyorsun istanbuldaysan starcty avm de e bebek mağazası outlet gibi çok ucuz orda alabilirsin
R_abia tubaemrah45 2 hafta önce alışveriş yaptım evdeki 3 4 tulum takım zıbından hariç bişey yoktu komple aldım yani eksikleri 635 tl tuttu biraz acele yaptm yürümem yasak hiç fiyata bakmadım yani ben daha fazla bekliyodum ama bence iyi başkada bi eksiğimiz yok şükür 😁
GunayMaryam Alarasel 27 haftaliyim amma gizlice alıyorum , kayınvalidem , eşim falan alma hic bisey diyolar . Bebek magazalari falan gördüyümde hemen koşarak girmek isdiyorum amma eşim bebek magazasi gördüyünde hep kaçıyor 😔
Ozgehasan tubaemrah45 fiyatlar nette gördüğüm kadarıyla iyiydi ama bi kaç gün önce bi arkadaşımız burdan post açmıştı e bebekden arkadaşı hediye getirmiş açınca defolu oldugunu görmüş iyice inceleyin alırken
beyazguvercinim33 tubaemrah45 boşver ödesin bizimkiler almıyor 😁değerlendir baby mall varsa bulunduğun şehirde çok güzel indirimleri var çoğunluk ben ordan yaptım e bebekte yazlık var çocğunluk kış bebeği ise baby mall da var
Demettds tubaemrah45 ben bugün gittim indirimler var ama kurbanda olur mu bilmem..citcit badiler yenidogamlar mma sandalyesi vs.indirimdeydi %50
gmzyzrl tubaemrah45 e bebek çokta pahalı bi mağaza değiş şuan ki indirimden internetten alışveriş yaptım bugün geldi hepsi de çok güzeller