busrablc Arkadaşlar merhabalar, dün aksam beta hcg kan testi yaptırdım sonuç 67.4 çıktı. Gebelik mevcut dedi doktor. Ama çok yeniymiş 2 gün sonra bir daha kan ver dedi Sizce kaç haftalıktır birde haftasına gore normal bi değermi
Neslihankarabal busrablc 6 haftalık falan bebegin. 2 hafta sonra kadın doğuma gidersen ultrasonda keseyi görür canım. Hayırlı olsun 👶🙋♀️
Mercan89 busrablc bende de iyle oldu 2 gün sonra gitmek yerine 1 Hafta bekledik kese oluştu e hafta sonra da kalp sesini duymaya gittik hiç herek yok 2 gün sonra gitmeye şuan vok düşük çünkü
Pamukdeniz busrablc mrb canım ben 27 ile öğrendim 3 haftalıktı sende 3 haftalıksın 🤗 hayırlı olsun 2 günde bir kan alcaklar yükselir içini ferah tut yat dinlen 😇
crash Su an haftası yok ilk keseyi gördüğünde söyleyecektir. 🙂 ben 38 ile başlamıştım. Çok normal değerleriniz kısa zamanda katlanacak. Hayırlı olsun gebeliğiniz gözünüz aydın.
M123 Neslihankarabal pardon o sonuca göre 6 haftalıkmı benim adetime 4 gün vardı vede 3 haftalıktım 450 çıktı 6 haftalık olduğumda 1500 çıktı
bulutdoruk18 Neslihankarabal 6 haftalik olamaz bnm 92 degerle 4 haftalikti 🙂 son adet tarihine gore hesaplamasi genel olarak daha dogru olur
Pamukdeniz M123 sonuca göre 3,5 haftalıksın 😇 adete göre ultrasyon alıyor fakat asıl beta önemli betaya göre 3,5 haftalık
M123 Pamukdeniz anladım çünkü adetime varken baya yüksek çıkmış doktor öyle dedi hatta ikiz olabilir dedi olabilirmi acaba
Minikpirincim Ben ogrendigimde 1 ay once 1214 tu degerim ve 5 haftaliktim 😊 suan kac bilmiyorum 9 haftalik olduk 🤗
SeNeM busrablc kağıtta yazan kan değeri spnucuna göre olan hafta ile ultrasonda olan hafta farklı çıkıyor. Doktora gitmeden kesin haftayı bilemezsin canım.