yanal 28 haftalik hamileyim 5 dk bir lavaboya cikiyorum ayni sorunu yasayan var mi ve kasiklarima agri giriyor lavaboya hemen gitmezsem
Aysnrplt yanal bebek baskı yapıyor normal canım. İlerleyen haftalarda ucu ucuna çooookkk sıkışmış bileklide her dk gidip 4 5 Damlayla kalkıp sinirlerin yıpranıcak 😄
Mlssa yanal ohooo 😃 bir ara wc de yaşıyordum,şimdi 34+3 sürekli geliyor sanki altıma kaçırıcam bi gidiyorum çokkk azcık gelmiş😃
Sivasgelini yanal canim ya ben daha 17 haftaligim tuvaketten geri gelmiyorum 😂 iki saniye tutiyim hemen kramplar giriyo
Azramm2 28 haftalıkken gene iyi ben hamile öğrendiğim andan beri WC de yaşıyorum resmen 5 dk da bir oradayım:))cuma doğumum var hala devam😊
Aaa8800 21 haftalık hamileyim 5 dkkda bir tuvalete gidenlerdenim son haftaya kadar böylemi olucak acaba
Sera00 yanal ben. Daha 25+3 um ilk gunden beri 2c de yaşıyorum hiç gitmesem gece en az 3 kez wc ye gidiyorum. Ama bende idrar yolu enfeksiyon var ta basından beri. Özellikle idrara gitmediginizde kasikta agri yapıyor enfeksiyon
Minik_Hanim yanal baskı tuvalete çıkarır ama aşırı sık gitmek enfeksiyon belirtisi de olabilir doktora gidip tahlil yaptirmakta fayda var diye düşünüyorum
CigdemG Peki aranız da hapşırmamak isteyen var mı? Malum her an çiş olduğu için hapşırınca kaçıveriyor o 3-5 damla 😑😒