Zeynepca İyi akşamlar kızlar. 19+3 ikizlere hamileym.. Bi kaç gündür sırtımn ağrısından duramıyorum. Ayakta olunca veya oturunca ağrıyor. Yatınca sorun yok. Daha şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum.. Çaresi varmıki krem falan😐
Smyye0303 Zeynepca aynı bendede oluyor canım az ayakta duracaksın agrı için magnezyum vermedi mi doktor sana
EngucluAnne Zeynepca valla ben 12 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğim günden beri belim ağrıyor biraz ayakta kalayım sanki belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi oluyor şimdiden böyleyse karnım büyüyünce ne olacak hiç bilmiyorum
Zeynepca EngucluAnne yaaa sizin daha erken başlamş. Benim bi hafta önce falan belim ağrıyordu. Şimdi sırtımm. Kopcak sankii
Smyye0303 Zeynepca söyle canım doktor versin rahatlarsın magnezyum içince bide senin ikizmiş yani maşallah bi bedende iki meleğin var yorulma fazla ben tek çocukla karnım belim agrıyor valla🤗
Buzii Ben 6+6 haftalık hamileyim bende bile oluyor belim sırtımın iki yanları ağrıyor çok yatmaktanmıdır hamileliktenden midir hiç bilmiyorum ama sabah kalkıyorum heryerim ağrıyor