Oncelikle gecmis olsun birden bir terim giriyor hayatimiza plesanta previa sonra araştırıyoruz ve o kadar net bilgiler yok internete ama en son duzey korku filmi gibi ben cok okudum hepsini teker teker 17 . Haftamda solendi doktorum tarafimdan en kotu durumda bebek alinabili acil kanama durumunda. Hemen ozel bir hastane gittim ki iyikide gitmisim devlet hastanesi cok detaya girmeden soleyio geciyor bu tani 27. Haftaya kadar konmuyor. En buyuk belirtsi ve riski kanama çeşitleri var tam kapati ise rahimi total rahimi tam.kapatmadi ise marjinal . Benim ki marjinal durumdaydi %50 kadinda olusabiliyormus diger haftalara dogru bebek buyudukse rahim Yukari cikiyor esik yavas yavas yukarincikiyor. Ise gitmem cok zordu doktorum heyet raporu verdi 1 ay 15 gun wc kalktim sasece 20 gun gittigimde yukari cikmaya baslamis. Simdi biraz daha iyi durumda ama bugun solenen swzeryan planlamasi yapicaz aksi durumda normalde esik onde oldugu icin ilk karsimiza o gelicek riske atmamak . Dua et ve dinlen moralini hic bozma ben kendime cok eziyet ettim