Fatmabltc Kzlar kaynana postlarindan inanin gebelik sorunlarina cevap alamiyoruz. 40+0 dayim. Dun baya bi beyaz sumuksu bi akinti geldi benden bide bugun geldi neyin nesi acaba basina gelen var mi
Sibel134 Fatmabltc bende 36haftalık hamileyim fazlasıyla koyu akıntım var benimki iltihaptan şüpheleniyorum belki seninki nişandır kiminin kanaması geliyor kiminin seninki gibi akıntısı
Ebruliiii Fatmabltc canım beyaz akıntıyı doktora sordum koku veya kaşıntın yoksa normal dedi oluyomuş normal miş o nişanda çok afedersin tarif etmek için anlatıyorum ama geniz akıntısı gibi uzayan sümüksü bişey oluyo önceki gece geldi benim ama kan yoktu bende
Ayliiiiin Nişandır büyük ihtimalle ama nişanda gelse sancı ve kasılmalar gelip düzenli bi şekilde rahatsız etmeden doğum başlamıyo maalesef
nazliiecemm Fatmabltc youtube da doktor banu çiftçi nişanın illa pembemsi olmuyacağını beyaz olarakta görüldüğünü söylemişti
Fatmabltc Badevehande bende ondan suphelendim ama iki defa geldi bi gun asiri bide beyazdi ya soru isareti oldu bu bende
Ebruliiii Fatmabltc bekle canım zaten nişan gelmesi doğum yaklaşması demekmiş son zamanlarınsa sancıların düzene girene kadar bekle erkense doktoruna danış
eymen08arass Fatmabltc bende de oluyo iki üç gündür ama kanlı olmadığı için umursamiyom doktor da normal olur bu haftalar dedi 37+3