Gulhan12 35 Haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 2840 kg çıktı doktorum haftasına göre fazla dedi, kilo alımını dengelemem için napabilirim acaba?🙄
Askkokuluyavrum Gulhan12 şeker yüklemesinde bir sorun çıkmadıysa bebek de de bi sorun olmaz insAllah genel şartlar da şekerden olayı iri olabiliyor biz de 32+0 da 2500duk suan 32+5 olduk haftaya kontrolüm var Ve Benim kizim da iri diyet yapıyorum suan icin istersen listeyi atabilirim
Mom72626 Gulhan12 benim de 2.355 gr çıktı 34+4 te 🥺🤔 doktorum kiloya takılma dedi normalde iyi gidiyordu 2 hafta içinde sadece 155 gr almış 🤔
Gulhan12 Askkokuluyavrum Şeker yüklemesi yaptırdım canım Normal değerinde altında çıktı şekerim yok yani doktor bebeğin her şeyi güzel ama tombiş olur böyle giderse dedi :) Olur canım diyet listeni alabilirim:)
Gulhan12 Mom72626 Bebeğin durumu iyiydi üzme kendini canım zaten bu haftalardan sonra kilo alımı daha çok olurmuş, muz,cici bebe,yumurta,süt,ceviz tüket canım :)
Mom72626 Gulhan12 zaten hep muz yumurta peynir yiyorum sadece geçen hafta dikkat etmedim onda da almamış 🥺🙄