Xxwoman Merhaba hamişler ve bebek isteyenler bu yolda duasız kalmayanlar inşallah hepimiz hayırlısına kavuşuruz adetinizden önce test mutlaka yapmışsınızdır kaç kişi kaç gün kala pozitif sonuç aldı merak ediyorum :)
Meinwunder Xxwoman adetime 5 gün kala erken testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı. Sonra o dandiklerden aldım 5 liralıklardan tam adet olmam gereken günde yaptım pozitifti.
Griwomen Xxwoman canım adete 5 gün vardı erken gebelik testinde öğrendim. Yumurtlamamdan da 13 gün geçmişti
flz355 Xxwoman 2-3 gun kala yapmıstım erken gebelık testı ıle ogrenmıstım. Dgerlerınde pek cıkmaz herhalde adet donemı gecmeden.
Haticetarhan Normal testle 4 gün önce yapmıştım silikte olsa belliydi akşamıma erken gebelik testini yaptım orda net kırmızı belliydi şimdi 20 haftalığız😊 insanın içine doğuyor ama benim öyle olmuştu yapmak istedim yaptım ve pozitif😊
Xxwoman Haticetarhan benim duygularım çok karışık daha 13 gün var yani 5 gün sonra filan ben de denersem belki inşallah
DemetDigesu Xxwoman adetıme 6 gun kala etken preductor gebelık testıyle cıktı ustune ınanmadım 3 tane daha yaptım cıktı oyle ogrendım🌸
Fatmabltc Xxwoman bir gun once silikti canim adet gunumde yaptim daha belirgindi cizgi🥰Allah isteyen herkese bir an once hayirlisiyla nasip etsin
Eayhns_24 Xxwoman 2 gün kala normal 5 liralık testle yapmıştım çok koyu çıkmıştı hemen kan verdim kanda da çıktı 😊
Pkacuuu Benim 1 hafta vardı öğrendiğimde silik çizgiyi gördüm doktora gittiğimde 3 haftalıktı şuan da 17 haftalığım 🤗
selmaramazan1 Xxwoman Adetim 12 gün gecikti ve sonra bir kararsız kaldım yapsammı yapmasammı birtürlü cesarret edemedim sonra içimd şüpeyle durmaktansa yapim dedim ve 14 şubatta yaptım hem bana hem de eşime çok güzel bir süpriz oldu 🙈❤