Zade Ectu rica ederim inşallah böyle akıllı uslu zeki olan aynı zamanda da tatlış bir kız ismi seçebilir siniz ☺️
Ftm-Srgn Ectu Nehir ismi guzel Benim de kız isim olarak ben fatma kaynanam da fatma esim de bebege fatmanur düşünüyor benim durumum daha zor💓🥰
denden Ectu Duru 💞 bu isimde bir yeğenim var ve gerçekten o kadar duru o kadar saf bir güzelliği varki. Duru ismi gerçekten çok çok güzel. Duru Tuna çokta yakısıyor 😇
denden Ectu hoş ben millete akıl veriyomda kızım olcak Allah nasip ederse , ortada bi isim yok 😬 aklımda bile birşey yok
Rainhn Kaşların kara kara da amanın Leyla Leyla Sevda gitmiyor serde de amanın Leyla Leyla Zülüflerin dökülmüşte amanın Leyla Leyla ❤
denden LINDAMAY bu arada evet nehir tuna da hoş. Tuna nehri falan var ya ordan anlamlı olabilir, bilemedim 👼🏻
denden Ectu kız benım aklımda birşeyler olursa açcamda topic ama yok yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ belki ilerleyen zamanlarda.
Tarkan Ectu bende hep tek isim olsun istedim. Babamız bir ilave daha yaptı. 🥰🙈 Yasmin Lina olucak benim kızımın adı hepsi sağlıkla gelsin
Ectu Tarkan İki ismi de çok güzel ☺️ Şansı da güzel olsun. Amiin hepimizinki sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah🙏🏻🙏🏻