Sadiyeylmz Nese_anne bizim oglusun ismi BATIN ALP olucak Allh nasip ederse 😍 tabi begendigim isimler var ekstra buğra, doruk , rüzgar, ali asaf 😘😍😍
GulsahMulayim Gamzeliim38 miran koymalısın bence 😍 hem çok ağır bir erkek ismi hem miraç ve miran muhteşem tamamlama 😍🥰💝
1E1N1R Benimde 1 oğlum var Ömer Rüzgar şimdi 26 haftalık hamileyim ve nasip olursa bir oğlum daha olacak ilk oğlumda beri Çınar düşünüyorduk ama şimdi çok kararsızım. Çınar Ilgaz Duha Lider bu isimler arasında gidip geliyoruz ama çok farklı bir şey de olabilir 🙈 biraz fazlaca kararsızız😜
sevval55 hohomoromu öyleymis ama ben sonradan öğrendim silah güç kuvvet demek öyle olunca ne farkediyor ki😀
eminearikan dogum tarihine 10 gün kaldi ve biz hala daha tam net degiliz. eyüp, yahya, yakup, talha arasinda gidip geliyoruz. iki oglusum daha var sait ve hamza
LifeandFeel eminearikan Yahya yı çok istiyordum ama erkek olursa o bırakacaktı ondan karışmadım oda Yakup ismini bıraktı şimdi oğlan bekliyoruz yine budefa Malik Enes yada Yahya istiyorum onun hakkı bitti şimdi ortak koyucaz 😄