PnarGr Aşıyı ne zaman oldunuz? Yan etki olarak ne yaptı yaptırmak şart mı ? Bir de son olarak sağ kolunuza mı yaptırdınız hamişler?
Glrtgba PnarGr ben sol koluma yaptırdım pişman oldum açıkcası üstüne yatarken zorladım ilk dozda çok ağrım oldu ikinci dozda hiç ağrım olmadı
MucizeAnnesi3545 PnarGr merhaba ben 1inciyi 20. haftamda 2nciyi 24. haftamda oldum. Agrım olmadı benim sola yaptırdım ikisinide
Ozge3747 PnarGr 20 ve 24 te yaptırdım. Çok ağrıdı kolum, sağ koluma yaptırdım. İyi ki sağa yaptırmışım.
Nurcan126 Ben hamileyken vurdurmadım kazada vurdurdum ama kolum ağrısı geçmişti aşının ki geçmek bilmemişti yatırmamıştı beni ya çocukken nasıl dayanmışsak
Vildann38 19 haftanın sonundayım bu sabah oldum daha aşıyı ilk doz az kullandığım için sola yaptırdım bende hala herhangi bi etki yapmadı İnşaAllahh da olmaz sadece gelince buz koydum biraz şişmesin diye bakalım
Deletedmom0042 Bugun yaptirdim. 20+3teyim. Sol koluma vurdular. Yaparkende acidi ama dayanilmayacak kadar degil. .simdide agriyor kolum. Dokununcada cok aciyor. Morarma filan yok. Sadece minicik bi benek kirmizi var
Birgaripgebe PnarGr bir daha hiç yaptırmamak için 3 e tamamlamak gerektiğini söylemişti sağlık ocağındaki bayan. bence sizde doktorunuzdan bilgi alın biz yanlış yönlendirmeyelim.
[silindi] PnarGr 20. Haftamda oldum . Sola yaptım ben sağ kolumu kullanıyorum diye . Ama ilk 1-2 gün sola yatarken ağrım oldu . Ama öyle dayanılmayacak birşey değil
Cnsakf PnarGr ben ilk dozu sol koluma yaptırdım sağ kolumla iş yaparım diye. İki üç gün ağrı yaptı ilk günde halsizdim biraz ama öyle aman aman bişey olmadı. 2. Doza daha var bakalım ozaman nolucak. Ama yaptırmanızı tavsiye ederim gebelik halinde her önlemi önceden almak sağlıklı