Deletedmom00313 Paresss devletten çıkıp özele geldim doktor erkek ama olsun enazından kafamdaki soruların cevabını alcağım biri olucak karşımda sıradayım bekliyorum umarım beni aydınlatır🙏🏻
Deletedmom00313 Paresss devletten çıkıp özele geldim doktor erkek ama olsun enazından kafamdaki soruların cevabını alcağım biri olucak karşımda sıradayım bekliyorum umarım beni aydınlatır🙏🏻
Busimss Blackkcat kuzum ben biraz önce adet oldum ☺️ Cumartesi günü yani 3.günü doktorum çağırdı bakalım genel bir kontrol amaçlı
Momof2child Paresss evet ya dusukden sora oldu sanki amma bazi aylarda oyle aciyorki bu ay tik yok bunyem allak bullak oldu
SeymurFizze Blackkcat selam🙊benim de son 3gün 25i regl günüm🤧belirtiler evet git gide artio ama bugun test yaptim negatif😭3gun once yaptigimda silik cizgi vardi ama
Blackkcat SeymurFizze benimde 26 ya da 27,yumurtlamadan sonra belirtim oldu sonrasında yok oldu malesf😒yumurtlamadan kaç gün geçti canım belki geç döllenir
Blackkcat SeymurFizze kimyasal gebelik mi oluyordu acaba😔bi çok kadın yaşıyormuş bunu regli kanıyla gününde ya da 3-5 gün sonra atıyormuş,test tekrarlarsın kuzum bekle belirtilerin varmış
SeymurFizze Blackkcat yumurtlama ovulvasyonmu? Eger oysa 13gun gecti bugun. Ogunlerde de iliskide olduk. Hamile kalmayi planlamamistim daha yeniyiz ama belirtiler olunca istedim nedense
SeymurFizze Blackkcat bilemiyorum ki😕 bu konularda bilgim cok az😬bura da onuncin geldim belki biseyler oyrenirim die🙊insaAllah senin de hayirli haberlerini aliriz😍