Deletedmom00313 Kızlar kimler adet olmadı hala ? Günü geçenler günü yaklaşan arkadaşları şöyle bi alalım 🙈 benim son 7
Paresss Deletedmom00313 Kürtaj sonrası ikinci adet olacağı için gün bilmiyorum.Ama 27-28 gibi 30 günü buluyor sanırım o günlerde 🙋♀️
Superisi_48 Kızlar benimde 6 gün geçti dün kan tahlili yaptım negatif bugün kahverengi leke geldi adet mi olacağım acaba
Blackkcat Benim umudum yok regli 26 ya da 27 ağustos şimdiden eylül odaklandım,negatifide gördüm zaten😅
Blackkcat Benim umudum yok regli 26 ya da 27 ağustos şimdiden eylül odaklandım,negatifide gördüm zaten😅
Tugce1803 Deletedmom00313 Bunca gün yumurtlama mıydı yani😲😲Bence testlerle birlikte doktora görün canım o ne olduğunu açıklar
Busimss Deletedmom00313 bence artık doktora gidip kan vermen en sağlıklısı olacak gibi görünüyor testleri de göstermiş olursun bu durum normal değil yani.
Blackkcat Deletedmom00313 canım çatlamış sonunda sen yine değerlendir,ne desem bizde şaşkınız senin gibi🤷🏻♀️bebek yoksa dra gideceksin zaten hadi hayırlısı🤲🏻
Deletedmom00313 Busimss bencede normal değil artık sinirlerim bozuluyo gerçekten sağlıklı düşünemiyorum
Busimss Deletedmom00313 kendini yıpratıyorsun sadece bence testleri bırak artık ve güzel bir doktora görün