Blackkcat 3melekannesi yumurtlaman ne zamn oluyor canım ya geç döllenmesir ya da stresten mi gelmiyor acaba regli
Blackkcat Busimss benimde hiç belirtim yok 2-3güne regli belirtisi gelir,hımm bir tek sivilce çıktı,aslında belirtim vardı ama birden bitti hepsi
3melekannesi Busimss canım 4 gün önce vermiştim elimde testlerim var her sabah yapıcam silikte olsa görürsem gidip veririm
Busimss Blackkcat benim kürtajdan sonra vücudum çok değişti tahmin edemiyorum ne olacağını o yüzden en sağlıklısı beklemek oluyor
Blackkcat DiplomaliEvHanimi Deletedmom00313 canım erken yumurtladığın günde tuttuysa zaten çıkar diye düşünüyorum ama hemen lhın koyulaşması normal mi bilemedim,lhla gebelik testini yapanlar regliden bi kaç gün önce yapıyorlar valla aklım şaştı kaldı🤷🏻♀️Yine kanda hcg mi baktırsan 1.20ydi eğer varsa mutlaka artmıştır
Deletedmom00313 DiplomaliEvHanimi sanmıyprum ya benim bunun altında kesin başka bişi var bukadar olmaz
Deletedmom00313 3melekannesi kanda çıkmadıki bu testlerde böyle çıksın gittim kan verdim üç gün önce negatif çıktı