Anneolcam NurEto Ana bakayım ben bi 😂😂 önce hiç dikkat etmedim ki büyük mü küçük mü tövbe tövbe var böyle şeyler cidden 😅🤗❤️ Sizin içinizde ki ümidi yerim ben herşeyden bişey çıkarıp bi umut işte 😅😅😅😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Anneolcam Blackkcat Ben biliyorum bakıyorum ama psiiskolojikmen bana dünya kadar büyük görünüyor 😂😂😂 etrafı kahve içi siyah benim 😂
Blackkcat Eşimle dışarı çıktık çocukları anneme bırakıp,deprem anma gecesi vardı 17ağustos😔kafa dağıtalım derken kendimi kötü hissettim
Blackkcat Anneolcam sakaryada depremi yaşdım ozamn 12 yaşlarındaydım çok etkilendim,bu gece hazırlık vardı işte depremi anma programı,fotoğraf sergisi falan inceleyince üzüldüm,bizimde evimiz yıkıldı
Reyhann93 Deletedmom00313 içindeki siyah kısım olan yer büyümüşse hamile oluyormuş geçen ay hamile olduğumu öğrendiğim zaman dikkatimi çekmişti 😊😊 bu gün başka bir yerde daha gördüm dedim galiba etkisi var
Deletedmom00313 Blackkcat ben 4 yaşındaydım ozaman 20 yıl geçmiş kapılarda yatardık.. her yer alt üst olmuştu çocuk halimle hatırlıyorum az buz 😞
NurEto Ben adet oldum kızlar çok ilginç 4 gün v da r daha nasip değilmiş bu ayda dünmi sancılar adet sancısıymış 😊
Reyhann93 NurEto hayırlısı buymuş canım benimde belirti felan kalmadı gibi adet olucam galiba belime ağrı girmeye başladı 😌😌
Keremeral Son 2 bu sabahta yaptım test yine negatif adet günü öğrenen var mı idrara geçmez mi olsaydı??
Blackkcat NurEto canım bayaca oldun mu yani tam regli başladı mı,hayırlısı olsun ,bi daha ki aya inşallah
NurEto Blackkcat oldum kuzu dün akşam kahverengi geldi akışkan değildi tmm dedim bu yerleşme kanaması sabah kalktım olmuşum ama düzensizleşti iyice endokrine gitmem gerekiyor böbrek üstü bezlerim biraz yüksek çıkmıştı ondan oluyo galiba hamilelik doktor o çok etkilemez dedi ama kilo artışı ve sinir de yapıyo bende iyice gerildim bugün işteyim iştede gerdiler çok sinirliyim