Reyhann93 NurEto birde benim alt tarafta dolgunluk var sanki kasık tarafında inşallah vardır allahım benim ilk ay piskolojik midem bile bulandı bir yandan da kendimi ümitlendirmek istemiyorum düşünmeden de yapamıyorum 😌😌
NurEto Reyhann93 ay inş hamişizdir benim hiç şaşmaz bide batım erken hiç gelmedi bu zamana kadar Bi kere gecikti sadece deminden beri lavaboya gidiyorum 😂 bakıyorum bişey yok
Reyhann93 NurEto benimde gecikmez 26 günde bir oluyor ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için düzen bozulur mu bilmiyorum onun için korkuyorum ya haftaya bu gün varsa çıkıcak ama test bile yapmak istemiyorum geçen ayki belirtiler de aynı şekilde var ama beklemek çok zor ya bende sen gibi lavaboya gidince hep kontrol ediyorum ama akıntımda devam ediyor bir tek geçen cuma kontrole gittim kahve akıntı gelmişti sebebini çözemesemde
NurEto Reyhann93 yerleşme kanaması ı acaba o gün bende lekelendim inş bozulmaz düzenin canm benim rabbim en iyisini bilir bekleyelim bakalım💕
Reyhann93 NurEto inşallah ya ama yerleşmede olurmu adet bittikten bir hafta sonra gerçi önceki ayda adet bitimi hemen olmuştu yumurtlama ama bilmiyorum ya sıkıntı basıyo birde 2 gündür ter basıyo ve bacağım kasıyo beklerken hastalık hastası olucam belirti ararken 😂😂
Blackkcat Reyhann93 ay sesli güldüm kuzum😅cidden kendimizi dinlemekten hastalık hastası olduk,inş vardır canım hiçbiri boşuna deildir🤲🏻
NurEto Reyhann93 hahah aynen annem de ki olan belirtileri sorup ırsidir belki diye kendimde arıyordum bende 😂
Anneolcam Allahım sen aklımıza mukayyet ol Rabbim 🤲🏻 Yoksa düşünmekten kafayı yiğcez 😂😂 En güzeli için ama sanırım çocuk olana kadar akıl falan kalmaz bizde demi kızlar 😂😂😂😂 Nasip et Rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sunay10_ Anneolcam 😂😂 benim eşimde aynı Benimi kullanıyorsun diyodu sonra hiç demedim şu gün bu gün diye habersiz yaptım sorduğunda normal bir gün dedim tek 😂😂
Anneolcam Blackkcat Gönlümüz yanılır canım Anne olmayı isteyen herkese nasip etsin iyi evlat hasretiyle kim yanıp tutuşuyorsa. Gecenin yarısı yatakta dönerken bile Allahım nasip et diyorum uyuyorum. Hayırlı olanı hayırsızsa bile Rabbim hayıra çevirip hepimize nasip etsin inşALLAH 🤲🏻😢
Blackkcat Ya şimdi düşünüyorum da bu belirtiler başlıyor ve sonrasında regli oluyor insan iyi de hep mi psikolojik acaba yoksadöllenme olurken bi sıkıntı mı oluyorda tutmuyor🤔inşallah sağlıkla tutsun herkeslerin meleği😌
DiplomaliEvHanimi Bi arkadasim daha hamile haberi oldu agla agla kotu oldum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bende Yeniden hissetmek istiyorum onu icimde cnku alisamadim tadamadan bıraktı beni 😰😰
Anneolcam DiplomaliEvHanimi canım üzülme Ve ağlama bu seni daha da yıpratır olacağı varsa da olmaz yapma böyle Rabbim en Hayırlsını nasip etsin. Bende senin gibiyim bende kaybettim Allah herkesi bi şekilde sınıyor bizim imtihanımız ne evlatsızlık nede evlatla olsun Zamanı vardır herşeyin Rabbim kolay etsin İnşALLAH 🤲🏻 Üzülmekle olmuyor Bacım duayla oluyor herşey için sıkılınca seccadeye sarıl abdestin bile olmasa otur seccadeye elini aç yine ağla ama Rabbine isyanı dikkat et 🤲🏻 Hz Yusuf yanlış bi duası yüzünden 7 yıl hapiste kaldı . Düşün o peygamber demek ki her sözümüz çok önemli Rabbim bizi affetsin Hangi günahımız yüzünden evlat eksikliği gösteriyorsa o günahımızı affetsin o affedicidir bol bol inşirah oku bide 😘😘😘❤️🥰🤲🏻
DiplomaliEvHanimi Anneolcam agzina saglik canimmmmm teskkurler ❤️❤️❤️ Tabiki hersey imtihan hersy sabir ama bazi anlar geliyo birden ici boşaliveriyo rahatliyo kolay deil tabiki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻