Blackkcat https://i.hizliresim.com/AOz8Mq.jpg Benim ovülasyon bugün ki,lh tamamen silik olmuyor mu kızlar hep böyle silik mi oluyor yumurtlama dışında,yani lh her daim salgılıyormuyuz🤔
DiplomaliEvHanimi Sunay10_ aynen zaten ilk gebeligimde adet biter bitmez kalmistim. Ama nisanda kurtajim oldu. O yuzden ilk haftayi ve son 10gunu dgerlendirmekden yanayim
Reyhann93 Blackkcat benim 2 gün kala farketmiştim şimdi dersen yok o kadar küçük ama belli olur canım kahvede olsa
Blackkcat Deletedmom00313 yine koyu kuzum,geçenki yaptıklarından daha koyu,o zaman t c den daha koyu deildi şimdi daha koyu,bence şimdi yumurtluyısun
Deletedmom00313 Blackkcat olabilir valla şans eseri yakaladım ben yumurtlama oldu bitti sanıyorum ya gerçekten ikinciye yumurtluyorum ya da yeni yumurtlamaya başladım
Sunay10_ Blackkcat çalışmalara başlayın Yawrum ama hemen kalkma bak ayakları havada tut biraz kal çok etkisi oluyor kalkıp yıkanma hemen kal öyle
Blackkcat Deletedmom00313 siz devam edin çalışmalara🙈bakalım ne zamn çatlar akşamda yap bence 9-10 gibi elinde fazla varsa,hadi hayır oksun kuzum belki de ikiz olur mu olur belli olmaz🤲🏻😻
Blackkcat Tekrar tekrar baktım ilk yaptıklarına lh hormonu burada c den daha silik yani yumurtlama için bugün ve dün yaptığın daha doğruyu gösteriyor,tamam da o zaman neden koyuydu o kadar acaba bu lh bize kafayı yedirir🤪
Deletedmom00313 Blackkcat hayırlısı olsunda başka bişi istemiyorum canım ben gerçekten bu testler kafayı yediriyo insana😂