3melekannesi Blackkcat var canım birde 9 yaşında kızım var onunda bacağı kırılmıştı ocak ayı sonunda tam ohh bitti dedim oğlan çıktı rabbim korudu beterinden🤲🏻
Tugce1803 Blackkcat oy maşallah 2 çocuk varmış sende 🙈 demek ki oluyor senin kafana hiç takma🤗 ben olacak mı onu bile bilmiyorum..
Blackkcat Tugce1803 1yıldır korunmuyoruz bi kez kürtaj oldum işte,hayatı yoluna soktuk 3.ye haxırız derken bekliyoruz işte canım,Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inş🥰🤲🏻🤲🏻
Tugce1803 Blackkcat Rabbim fazla beklemesin inşallah ama yerinde olsam hiç kafama takmam zaten hamile kalabiliyosun Allaha şükür ben hiç kalamadım kalabilecek miyim bilmiyorum
Tugce1803 Blackkcat hep pozitifim aslında ama bu ay Bi üzgünüm eşim çok istiyor içi gidiyor böyle bebek görünce
Blackkcat 3melekannesi günaydın canım,sakın üzülme vakti saati gelmemiştir ya da regliyi bekle bakalım geç döllenme de olabilir💛
3melekannesi Blackkcat testten sonra uyudum tekrar rüyama girdi 🙈 teste sonradan bakmaya gidiyomuşum güya çift çizgi görüyodum 😂
Blackkcat 3melekannesi baktın mı canım uyanınca😅hayırlısı olsun kuzum,çok dert etme tabi kolay deil ama dediğim gibi zamanı gelmemiştir,belirtin var mıydı
3melekannesi Blackkcat koştum banyoya hemen tek çizgi yine😂 artık ne kdr kafaya taktıysam rüyama bile girdi😂
3melekannesi Blackkcat evet canım ara ara kasık ağrılarım olup geçiyo birde akıntı durumu arttı hayırlısı bekliycem 3 sonra yaparım yine olmazsam
Blackkcat 3melekannesi takmamak mümkün değil tabi normaldir canım,benimde bu aydan umudum yok çünkü dünde ilişki olmadı çatlama günü sayılırdı,çatlamadan önce hergün ilişki oldu tam çatlama zamanları olmadı oyüzden umudum yok😊
Blackkcat 3melekannesi akıntı ve kasık ağrısı zaten büyük bi belirti evet evet en iyisi beklemek dur bakalım 3gün daha🤲🏻Göğüs hassasiyetin var mı