Blackkcat Günaydın kızlar🙋🏻♀️Eşim gece 2de geldi,inşallah yumurtlama olayım bitmeden yetişmişizdir🙈bakalım sıra beklemeye geldi
DiplomaliEvHanimi Blackkcat gunaydiiin 😊cizgi silindikden sonra 24saat canim bazilari da 48saat suruyo. Sorun olmaz 🥰bide yarin birliktelik olsun sonrasi allah kerim 💪🏻😅
Deletedmom00313 Blackkcat kız bu akşamıda değerlendir yarınıda değerlendir boş geçme kocayı bulmuşken 🙈😘
Snyhkn19 Arkadaşlar bu da bu sabah silik de olsa var ama tek ben mi görüyorum https://i.hizliresim.com/vaj064.jpg
Anneolcam Deletedmom00313 Günaydın bende ya bu postu çok sevdim burda ki herkesi de saygılı bi şekilde olması gerektiği şekilde konuşuluyor kimse kimseye saygısızlık yapmıyor çok güzel ve herkes birbirine dua ediyor onun için inanıyorum bu postta ki herkes evlat sahibi olcak İnşALLAH 🤲🏻🤗❤️
Anneolcam Günaydın Arkadaşlar bacaklarımda ki kramplardan dolayı uyuyamıyorum alt kısımlara çeksem kramp uzatsam Kramp giriyor hamilelik belirtisi olabilir mi sizce ? 🤗
DiplomaliEvHanimi Anneolcam 😞gecen ay sag bacagim topallafim gce sabahlara kadar uyuyamadim yaaaaa ama sonra simdiyah kan ardindan norml kan. Galiba tutunmaya calisti tutunamadi adet oldum. Bu agri tutunmaya calismasindan olabilir canim artik oda senin kaninla beslencek ya kanini cekiyodur belki 💪🏻😅
Anneolcam DiplomaliEvHanimi ayy İnşALLAH canısı Rabbim nasip etsin 🤲🏻 Uyutmadı İnan benimde geçen ay hatırlarsan senin ki gibiydi konuştuk hatta topalladım resmen hastalandım sonra ama bu ondan çok başka alt kısımlara kramp atıyor hayırlsı inşALLAH hepimize nasip olsun Sağlıkla mücize yaşatsın Rabbim bi ay için de iki bayram Yaşayalım 🤲🏻💕
DiplomaliEvHanimi Anneolcam amin canimm insallah 🥰 bu ay sdece 4kez oldu takmadim kafaya saglikli beslendim zatrn izinde var iyice kafam dagilir insallah 😍
DiplomaliEvHanimi Anneolcam 1185 tanr mesj olmus 1K yazio listede. İnsallah bu konusmalar sohbetler bosa cikmz. İzindede unutmucam yazacam arada ins guzel haberler vermekde nasip olur 🌸🌸🌸🌸
DiplomaliEvHanimi Anneolcam anlik takiom sonra amaaan diyom zaten az birliktelik oldu belirti deildir falan diye kendi kndimi motive etmeye calisiyom
Anneolcam DiplomaliEvHanimi Benim öyle olmadı canım die zannediyorum . Eşimin parfüm kokusunu çok severim dün çok etkilendim midem hep boş gibi gece 2 de bi tabak melemen yedim ki normalde yemek yiyemem işte ilaçları aldı eşim kullanmadım ama o derece 🥰 Hep bulantı ama kusma yok bi defa oldu sadece içimden bi ses evet diyor diğer taraf çok ümitlenme üzülürsün dio😅 Rabbimin taktiri bakalım ☺️