KdryFth NurEto belirtsi yoktu fakat köy ebesine gittim fitil yaptı baya iltihap soktü benden gizli enfeksiyon varmış demekki😂😂😂
Anneolcam NurEto Bana da dua edin ovulasyon dönemimdeyim lütfen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Allah hepimize nasip etsin inşallah
NurEto Anneolcam ederiz tabiki canm yarın bizimde 10. Gün olacak ovulasyon dönemine giriyoruz hadi bakalım
Anneolcam KdryFth canım ovülasyon dönemim ya onun için hep baş ağrısıyla geçer sizinde öyle oluyor mu ? Oluyorsa napıyorsunuz ilaç kullanmak istemiyorum çocuk için
Anneolcam NurEto Adetine çok varsa soğan suyu iç. Her sabah kaynat soğusun yemekten önce bi bardak iç hafif ılık olcak çok soğuk deil şifa olsun İnşALLAH kucağımız boş kalmasın Aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
KdryFth NurEto ben 9 yıldır bebek sahibi olamıyorum ama geçen sene ebeye gittim dığal fitili kullandıktan sonra hamile kaldım fakat düşük oldu
esra01_ NurEto Merhaba yeni katıldım .Adetim 2 gün gecikti bende test yapayım dedım çift çizgi cıktı ertesi gün sağlık ocağına kan verdim beta hgc 394 cıktı haftaya tekrar istediler kesin olsun dıye
Zeyneppmuratt NurEto ve evet canım ben sivasta oturuyorum ama merkezde değil ilçe de sen sivasta misin
NurEto Zeyneppmuratt aynen canm sivastayım savas hoca karakter olarakda doktor olarakda çok iyi bilgin olsun canm