Anneolcam Guul Aynen öyle canım ilk hamileliğim çok zordu inan 3. Aya girdim kafamı kaldırdım artık ama düştü. Yine olsun hayırlsıyla bize nasip etsin Rabbim bi daha ☺️🥰
Guul Anneolcam benim onceki hamileligim surekli yatarak gecti fakat malesef 5 aylikken suyum erken bosaldi ve dogum yapmak zorunda kaldim ve bebegimi kaybettim. 2 sene gecti uzerinden ugrasiyoruz iste kismet
Sny_hkn10 Fadime3543 inşallah canım 🥰 sabah erken testlerden yapcam bakalım 6 gün öncesinden olanlardan aldım bugün
Tugce1803 Sny_hkn10 6 gün öncesi adet gecikmesinden 1.günden geriye 6 gün yani adetine 5 gün kala yap😊
Blackkcat İyi geceler herkeslere☺️Benim reglide yeni bitti ovü testi aldım başlıcam inşallah bu ay yumurta takip edeyim dedim,canım ağustos uğur getirsin herkese🙋🏻♀️
Tugce1803 Sny_hkn10 hayırlısı olsun inşallah benimde ya 5 6 7 kalmış oluyor bilmiyorum hangisi birkaç aydır 10 gün kala göğüs acısı başlıyordu bu ay bişey yok inşallah bu ay nasip olmuştur😊
Sny_hkn10 Tugce1803 ayy hadi bakalım güzel haberler alalım artık yaa ben bu sbaah yaptım test negatif
Hamilebirben8 Cumartesi günü doktora gidicem bakalım bayramım iyi mi geçecek kötü mü Ogün belli olacak aşılama yaptırmıştık şuan adetime 3 gün var ama bende hiç belirti yok 😔 4 5 gündür grip oldum bide geçmek bilmiyor hayırlısı hakkımızda
2melek_1prens 30 temmuzda olmam lazımdı hala olmadım ama test yaptım negatif sağlıkocagondaki ebeye msj attım cuma erkenden gel kan tahlili yapalım dedi cumaya kadar beklemek de zor ya 😃
Sny_hkn10 Fadime3543 ahhh canım arefeye kadar ümidimi kaybetmiyorummm bu sabah negatiff ama yumurtlamanın 10.günü daha
Fadime3543 Sny_hkn10 var daha zaman kuzum bazen geç döllenme falan olabilir o zamanda çıkmıyor inşallah arefede pozitif görürsün ❤️Bende yarın yapacağım testi ❤️Eşim on günde iki gün eve gelebiliyor yarın istirahat günü o evdeyken yapacağım 🙆🏻♀️