Kucukannee @adm neden kaynana,eş, cinsellik vb. Sorular sayfada yayınlanıyor da biz sağlık hakkinda soru soranların postlari sayfaya düşmüyor? Sorularımıza cevap bulamıyoruz ve uygulamayı kullanasımız bile gelmiyor artik 🙄
Tugce1803 Kucukannee Herkesin postu sayfaya düşüyor yorum yapıldıkça üstte kalıyor postlar. Sizin postlarınıza yorum yapılmadıysa ana sayfada görmeniz zor..
YagmurDaskn Kucukannee Etiket seçebiliyorsunuz. Sağlık ile ilgilenmek isteyenler orayı tıklayabilir. Şahsen ben sağlık ile ilgili şeyleri takip etmiyorum doktoruma danışıyorum her şeyi. Siz veya sizin gibiler çok açtılar böyle postları. Kimseye de kızmayın yani sağlıkla ilgili herşeyi biz bilemeyiz ya da yanlış bişey söyleyebiliriz. Size de tavsiyem doktorunuza sorun burdakilere değil. Ayrıca isteyen istediği posta yazar size yazmıyorlar diye kızamazsınız...
Meinwunder Kucukannee üstte filtreden en son değilde en yeni yi seçip sayfayı yeniliyorum. Saçma konulara herkesin söyleyeceği bişey olduğu için üstte kalıyor diğer filtrede.
Kucukannee Tugce1803 postuma yorum yapilmiyor cunku sayfada goremiyorum o acidan 1 saat yorum yapilmasa hemen post gidiyor bazi postlarim hic anasayfaya dusmuyor
Kucukannee YagmurDaskn postuma yazmamalarindan dolayi kizmiyorum kizcak bisey yok ortada sadece postlarimin anasayfaya dusmemesini garipsedim.
Kucukannee YagmurDaskn ayrica herseyi her dakika doktoruma sorma imkanim olsaydi zaten buraya yazmazdım..