Sfydmn Bulantılarınız ne zmn bitti kaçıncı haftalarda yada kız erkek cinsiyet de etkiler diyolar çoğu kişi sizlerin nasıldı
37aysgl Sfydmn 16 . Haftada kesildi canım bazen çok nadir tekrarlıyo ama rahatladım şuanda bebeğimde Kız cinsiyetle alakası var mı bilemiyorum kimisinde hiç olmuyo bulantı
Simos44 Sfydmn bulantı ve cinsiyetin hiç bir alakası yok bilimsel olarak. 4+6 da başladı önce sadece akşamları kusuyor gün boyu da bulantı yaşıyordum. Sonradan sabah akşam çok kötü oldum. 11+5 tr hafifledi. Şimdi sadece öğürme falan var çok şükür. Ki böyle diyince kesin akşama kusuyrm ama 😂 şimdi 13. Haftadayım bebişim de erkek
Ilknur_emin Sfydmn ben 11 haftaligim ama gece gündüz kusuyorum o kadar kötü oluyorum ki sürekli bulantim var
MNursel Ben 19 haftalik geneyim. 16 inci haftaya kadar surekli bulanti ve istifar yasadim. 12 inci haftada ogrendim cinsiyeti bir oğlum olacak. Arada yine bulanıyor istiğfarda ediyorum ama bulanti.icin ilac kullaniyorum. Eskisi gibi değilim sukur
Buzii Simos44 Ben de 6+6 hamileyim yeni yeni bulantılar başladı sabah değil öğleden sonra geliyor ara ara geliyor ama bir gün oluyor bir gün olmuyor normal mi acaba sizlerde nasıl olmuştu
Simos44 Buzii normal canım Kafaya takacak bir durum değil. Kiminde hiç olmaz, kiminde sadece sabah , kiminde akşam benimde bir gün biraz daha iyiyken diğer gün çok kötüydü tamamen kişiden kişiye değişen bi durum