Minikbebis Bu ara canım fast food çekiyor ve yiyorum hamburger tost döner gibi hele bu ara daha fazla oldu benim gibi olan varmıdır acaba 🙄
lilamom Minikbebis olmazmi canim cok yani hic bunlari yemeyende var ama cok nadir cogumuz canimiz cektiginde yiyoruz normaldede saglikli seyler degil abartmamak lazim, benim doktorum hep sunu der hicbiseyden kendini kisitlama ama abartma lutfen der o yuzdn ben hic yemiyim sey yapmiyim gibi bir olaya girmedim acikcasi
Hem25 Minikbebis hic dert etme canım benim bende öyle oluyorum bazen yiyorum da elhamdülillah ne olcak ki eskiler ne yenir ne yenmez bilmiyormus herseyi yiyormus bize bisi olmadı ya rabbim saglık sıhhat veriyor zaten arada kacamaktan bisi olmaz
lilamom Minikbebis karsi olcak bisey yok canim normaldede saglikli seyler degil ama hamilelik dedigin totalde 9 ay elbet elinden geldigince herseye dikkat et ama 9 ayin tamamni kendine herseyi yasaklayarak gecirmen mumkun degil ilk baslarda neysede sonra iskenceye donusur esinde karismasin bir zahmet, ha haftada yemezsin ayda yersin canin cekince bikac lokma alirsin ama kisitlamaya yasaklamaya gerek yok
Bsrylmz Minikbebis ayy ben 😂😂 eşim çok sağlıklı beslendiği için benim de öyle olmamı istiyordu bebeğin sağlığı için gerçi ben 4 ay hiçbişey yiyemedim mide bulantısından ama sonra hamburger pizza jelibon gibi şeyleri bazen beraber bazen kaçamak yiyodum😂😂
Hem25 Minikbebis takarsan bebiste senden Anlayıp gerilir takma abartma yeter burgerı cok severim mesela esim bana kızar ama diyorum canım cekiyor cocugun bi yerinde bisi mi cıkaın yicem 😁 🤗🤗
Mr1517 Minikbebis 6 aydır hamburger hasreti çektim en son dayanamadım yedim bende eşime dedim bir kereden ne olcak dedi dayanamadım gömdüm sanki 10 yıldır yemiyordum 😂 başkada ağzıma sürmedim 🙄🤦🏻♀️
Mervesbaby Minikbebis aynı ben 🙈 eşim de çok karşı gizli gizli yiyorum ama fazla da abartmadan. Sulu yemek be sağlıklı beslenemeye de dikkat ediyorum.. canınızın çektiğini abartmadan yiyin. Kola falan içmeyin yağlı besinlerden kaçının... bol bol su.. balık yemeye de özen gösterin. Civası az olan. Geriye kalan herşey Allahtan.
Twin_mother2 Minikbebis senin iyiymiş keşke bnmde öyle olsa Bn deli gbi buz yiyorum ve sürekli rutubet nem koklamak istiyorum 😔
ZehraAlbayrak Minikbebis ilk haftalarda hergun mc donalds big mac menu yiyodum ki normalde sevemem oyle mc donalds burgerking fln.. yersemde guzel bi hamburgercide steakcide fln yerdim ama gel gorki hamilelik nolcagi belli olmuyo mc donalds kuryesi kapimizdan ayrilamadi😀 bi donem sonra gecti ama merak etmeyin. Cok saglikli beslenmiyorum bende hala ama gelisimi iyi. Belli basli seyleri tuketin yeter yaninda istediniz baska seyleride yiyebilirsiniz ozman
Yessimy Kokoreç yedim 🙄 5 senedir kola içmiyorum kola içtim, cips yemezdim yedim, bir kaç defa da hamburger yedim her gün her gün bunları tüketmediğim için çokta takmadım kafama Allah affetsin
papatyaannesi1996 Minikbebis bende öyleyim canım hele şu noodle var ya ona bayılıyorum ama kendimi tutuyorum 2 haftada bir oda çok canım isterse anca ama bol bol meyve sebze yemeyi ihmal etmiyorum bence dozunda yersek sorun olmaz ruyalarima giriyor o derece yani 😊😊
Minikbebis papatyaannesi1996 meyve yiyemiyorum sevzede çok hep et ağırlıklı kendim yapımca sebze yemeğinin kokusu tiksindiriyo beni
Mlssa Minikbebis İlk zamanlar deli gibi yemek istiyordum,sürekli canım istiyordu eşim artık fastfood lardan bıkmıştı isyan ediyordu🤣 sonra geçti ama uzun zamandır hiç yemiyorum pek istemiyor canım☺️
Minikbebis Mlssa ben 6 aylık oldum tam kilo alma zamanında boğazımın bu denli açılmasıda korkutuyo beni 😆
Gizemturan Minikbebis benim canımda çok hamburger istiyor kola istiyor ama eşim yedirmiyor hasret kaldım 🥺