Selen111 Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.. Ne desem bilemedim.. Ama zor çok zor.. Siz sanki mecbursunuz o adama çocuk vermeye o şekilde muamele ediyor size! Çocuğunu taşıyorsam adam olacaksın bitti. Ben mesela gebelikten önce nazlanırdım isterdim ki bazı şeyleri kendi aklı kessin falan. Mesela sigarasını yakarken şu poşeti bi tutar mısın derdi, unuturdu elimde. Bende kendi aklı kessin alsın derdim. Düşün gebe bile değildim. Sonra unuttu elimde diye kızardım ona. O da derdi, ben unuttum sen neden vermedin diye. Halbuki var ya bi kiloluk poşet değil. Sonra bende şöyle karar aldım kendisi unutuyorsa ya da o an aklı kesmediyse sen kadın olarak uyaracaksın, Naza çekmeyeceksin. Eşim her yolladığımda saat kaç olursa olsun markete gider. Geçen midem yanıyordu bana marketten muz alır mısın dedim. Market evimizin altı. Telde oyun oynuyordu o sırada, elim bitsin hemen alacağım dedi. İki dakika sonra kızdım mide problemini bilirsin ne bekletiyorsun dedim. Hemen oyunu bırakıp indi aldı. Eski lale olsam trip atardım hatta iki dakika geciken o muzu yemezdim. Ama yanlış öyle olmayacaksın. Nazlanacaksın, kızacaksın, yapmak zorunda olduğunu hissettireceksin. Çünkü siz eş aile bir olmuşsunuz. Erkeklerin aklı her zaman her şeyi kesmez. Biz kadınlar gibi ayrıntıcı değildir. Yani akılları kesmediğinde kötü niyetli olduklarını düşünmeyin. Onlara rehberlik edin, yönlendirin.