Aysedgrlikrkmz Giden arkadaşlar var mı ? nasıl iletişimi Doğumu orada yapmak istiyorum zorunlu sezeryan olacak 32+5 iz şuana kadar başka hastanedeydim ama tereddütlerim korkularım var arzu hanımı çok duydum giden var mı aranızda bid e Doğum ücreti ne kadar acaba
Esraygtf Aysedgrlikrkmz bende arzu hanımdayım ve çoook memnunum. Aklıma bir şey takıldığında whatsapdan yazıyorum hemen geri dönüyor. Kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum ona atıyorum ilaç yazıyor. Hastanede yaptır vs hiç bi zaman demedi. Tarama testlerine girmek istemiyorum dedim hiç zorlamadı. Asistanıda kendiside cok tatlılar çok iyi davranıyorlar yanlış bir şey yaptığınızda dahi tatlı dille yapmanız gerekeni söylüyor. Muayene ücreti 95 lira doğum 2800-3100
Aysedgrlikrkmz GuelGltkn yaaa çok korkuyorum ama Karataş hastanesinde arzu hanımı çok duydum egepolde Cem bey varmış aama Cem bey en yakın randevu 22 Ağustos diyor Karataş ta da hastane çok harabe duruyor öfff
GuelGltkn Aysedgrlikrkmz bende özele gidiyorum o doktorum hic bi sorun olmaz diyo sezeryan olucam bende ikinci fikir almak icin cigli de lete irfan özere gittim cok övdüler o doktoru ve o bana baska seyler anlatti iste kanama riski varmis sezeryan esnasinda onun icin o sezeryanini yapamazmis bi kac cm cikarsa sezeryani ben yaparim cikmazsa ege üni ye sevk vericek 35 haftadan sonra cünkü kan gerekirse en iyisi ege üniversitesiymis aninda kan verirlermis vs falan baya korkuyorum bende simdi özeldeki hic böyle biseyden bahsetmemisti sana da söylediler mi bu riskleri
Aysedgrlikrkmz GuelGltkn arzu hanım mu dedi böyle benim şimdiki gittiğim doktorum kanama çok olabilir o esnada kan takviyesi yapacaz filan dedi senin de mi eşi Aşağıda be yapmayı düşünüyorsun çok korkuyorum ben ya
GuelGltkn Aysedgrlikrkmz benim doktor cinarlida benim de esim asagida rahimi kapatmiyo ama cok yakin özelde devlete daha cikmaz dedi. baya korkuyorum bende canim ya galiba ciglide irfan beye devam edicem bi kac cm yerinden oynarda o sezeryan yapicak olmazsa ege ye sevk vericek profesör lazimmis sezeryan icin ilk gebeligim bide neyin ne oldugunu bilmeden böyle seyler yasiyorum özeldekine kanama olur mu diye sormustum ameliyat bu illaki olucak dedi ama kan takviyesinden hic bahsetmedi ama senin doktorun demis sana onlar önlem alir ozaman
Aysedgrlikrkmz GuelGltkn değiştirmiyim o zaman dimi benim doğumum ege şehirde olacak nasıl bi hastane bilmiyorum ben gaziemirde farklı bi hastanedeki doktora muayene oluyorum ama sezeryan Doğum ege şehirde olacak her zaman muayene olduğum doktor gelecek Doğuma o herşeyiöş risklerimi filan biliyor yemi bi doktora gitmesem mi ay çok kararsızım benim de ilk gebeliğim ve çok korkuyorum ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum
GuelGltkn Aysedgrlikrkmz aynen doktoruna güveniyorsan degistirme bence ben özeldekini birakip devlete devam edicem benim kasilmalarim da erken basladi iste bide özeldeki doktor progesteronu birak dedi devleteki sakin birakma kanama olursa hemen acil sezeryanla erkenden bebegi almak zorundayiz dedi iyice cikmazdayim bende yani sen progesteron kullaniyo musun hala
Aysedgrlikrkmz GuelGltkn bana hiç Protestan filan önermedi doktor düşük riskim yoktu kanamam filan da olmadı hiç şimdiye kadar çok şükür bana sadece regenesis max takviye edici verdi o kadar kan değerlerime filan baktı bi ay önce kadar normal dedi ilişkiyi yasakladı ağır iş yapma dedi en ufak kanamada hemen hastaneye gel dedi
saka36 Bi tanıdığım ona gidiyordu ama memnun kalmayp değiştirdi. Kritik bir durumda pek ilgilenmememiiş. Aynı hastanede Aysel hanım var. Onı tavsiye ederim 👌🏻
GuelGltkn Aysedgrlikrkmz bende bi lekelenme ve bi kere az bi kanama oldu 16 haftadan beri progesteron kullaniyorum demek ki sizin ki pozisyon olarak farkli üc cesit plasenta previa varmis zaten
Aysedgrlikrkmz GuelGltkn olabilir kuzum demin kendi doktorumla görüştüm Ege şehirde anında müdahale ediliyor dedi kanama riskine karşı yine bında devem edecek gibiyim ay aman Allahım eskiden doktor mu varmış özel hastane mi varmış tarlada bağda bahçede doğumlar oluyormuş biz de hastanede doğururuz Allah’ın izniyle yaaaa