Burcuuuuuu Emos2424 yani ben yazdığımdan son derece eminim sağlıkla iç içe biri olarak ama diğer arkadaşlar da emindir herhalde, siz en sağlıklı bilgiyi doktorunuzdan alırsınız.
Svcnn Asya 31+6 olupta dger gunu 32+0 oldgunuz gun gdeceksnz tam o gunu gidin yksa gec gtgnz gunler izninzden eksilir bosa
KezbanAyhanKorkmaz [bilinmeyen] düzensiz Adetiniz mi oluyordu acaba çünkü hep son adet tarihine göre hesaplarlar mutlaka. Doktorunuza sordunuzmu neye göre 19 Temmuz'u dikkate alıyor ki Acaba geç döllenme filan mı olduki.
RabiaKtkc Meraba hanimlar bende buna benzer bi soru sormak istiyorum 25+2 günlük hamileyim 32.ci haftada izne ayrilicam nasip olursa eger dogumum gec olursa ki iki doğumumda 41.ci haftada oldu dogumdan sonraki izindenmi kullanmis olucam
Emos2424 Svcnn benim cuma gunune denk geliyor doktor pazartesi gel dedi cumartesiye denk geliyor doktor pazartesi gel dedi
EsraUlurak Emos2424 merhaba hiçkorkmayın benimde öyleydi ama normalmiş şimdi 28+5 günlüğüz hafta farkımız kalmamiş bebek Doğuma kadar yetişiyor siz son adet tarıhınızden hesaplayın Ben öyle yapıyorum doktorum da öyle diyor ve su an sorun yok panik yapmayın 😉
Emos2424 EsraUlurak bugün gittim yeni bi doktora ve icim rahatladi bebegim oldukca saglikli 31+3 dedi benimle ayni hesapliyor 2030 gram dedi ve dogum pozizyonunu almis dedi hicbir aksilik yok icin rahat olsun dedi cok şükür keyfim yerinde ❤
Svcnn Emos2424 devlet hastanesne mi gdyorsnz ozel hastaneyse bildgm ozel hastaneler cumartesi oglene kadar acik oluyr alrdnz tam gunnde raporunuzu
Emos2424 Svcnn ozel hastaneye gidiyorum ama bizim burda hic hafta sonu olan kadin dogumcu gormedim dogum haric tabiki
Svcnn Emos2424 bende ozele gidiyorum esim ozel hastanede calisiyor hatta onada sordum butun ozel hastaneler cumartesi acik oluyr mudur dedm evt dedi cogu cumartesi oglene kadr dedi
Emos2424 Svcnn valla doktorun demesine gore burda oyle dil cumartesiye denk geliyordu o da pazartesi gelirsin cunku cumartesi pazar yokum ben dedi
Svcnn Emos2424 acaba doktorunuz mu izinli cumartesi izinliyse pazrda tatil zatn hani hastane aciksa raporu yazdrmak icin baska kadin dgumdan kayt yaptrip raporunuzu yazdrabiliyrsnz bnde gtgmde haftaicydi ama kendi doktorum izinlyms baska doktra kayt aldk dŕek 32 hafta raporumu yazdi geldik snra nirmal kendi dktrma devam ettm muayene olarak