Fadime3543 Piraye çok geçmiş olsun canım ama doktora gitsen belki antibiyotik verirler vücuttaki virüsler bebeği kötü etkileyebilir
Tugba1616 NurEto benimde 10 Ağustos tatlım bu ay çatlatma iğnesi vurundum bakalım inşallah ben de bu ay hamile kalırım daha önce iki kürtaj geçirdim 😭
Piraye Kızlar biraz önce doktora gittim grip için gebelik şüphem var dedim beta baktılar 123 çıktı 😊 sanırım bu ay dualarım kabul oldu ilk müjdeyi vereyim dedim inşallah sıkıntısız devam eder Allah’ım hepimizin duasını kabul etsin 🤲🏻
Kbr318 Piraye çok sevindim Rabb'im hayırlısıyla devamınida görmeyi nasip etsin inşallah. Bizede dua etmeyi unutma lütfen..
Denizkasalll Piraye bende öyle ve adetime dört gün var şuan az az lekelenmem var test yaptım ondada çok çok silik bir çizgi çıktı yarın tekrar yapıcam🙈
Hamilebirben8 Piraye ayyy bende geçen hafta aşılama oldum bende şuan grip oldum belki sizlere saçma gelcek ama çok kişiden duydum hamile kaldığı ay grip olanı. İnşallah bende pozitif sonuç alırım 🥰🙏🏻💗
Fadime3543 Hamilebirben8 bende daha önceki hamiliğimde hamile kaldığım gibi grip olmuştum ama doktorum vücuttaki o virüs zararlı bebeğe demişti bol bol meyve falan yemek lazım antibiyotik falan kullanılmalı doktor kontrolünde
Sny_hkn10 Piraye Allahımmm nasl güzelll nasıl güzelll çok şükürrr rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinize de sağlık sürç versin rabbimmmm
Fadime3543 Piraye ayyyy canım nasıl sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏👼🏻Kuzum ama gribi atlatmaya çalış bol bol sıvı şeyler iç bol bol meyve ye 🙋🏻♀️🎉🎊