Deletedmom0042 Rabiakoc anladim tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Bugun aile hekimimde Kan ilaci yazicam dedi. Bende sormayi unuttum. Ilaclarida daha almadim. Merak etmistim ne ise yaradigini :)
fadimdurmus Deletedmom0042 doğum da anne için kana ihtiyaç vardır olası durumlarda kansızlıktan dolayı bayılmalar vs gibi durumların önüne geçmek için anne doğumdan önce kan değerlerinin yeterli olması için önlem alınıyo kan hapı ile
Virgomom10 fadimdurmus kansızlık için kara üzümü çekirdeğiyle birlikte yenir benim bildiğim sadece çekirdeği yenmez
fadimdurmus Virgomom10 evet aslında kansızlık için bi ay üzüm yemeyi denicem ve kan değerlerime etkisini görmek istiyorum
Sevo9090 Icmeme şansımız var mı gercekten? Ben de Decavit , Devit 3 ve Gynoferro kullaniyorum. Mide bulantisini bunlar mi yapiyor acaba? 14+1 iz ikizlerimle.
Esesen NaileK niye içedin ki canım bir tabıdık da içmedi doğumuna bir ay var doktora bile gitmiyırdu şimdi yüksek derecede kansızlık çıktı onda
Esesen Gulcinozdmr keşke kullansaydın canım bebek için kan önemli ilerisi için de kalsiyum senin için önemli. Bir tanıdğımda içmedi şimdi kanı çok düşük çıktı doğuma bir ay kala napcanı şaşırdı ne bulsa yiyor içiyor şuan
Htcgkn7301-- fadimdurmus Ben neler yedim ciğer üzüm herşey denedim yükselmedi ilaç kullanılması gerekiyorsa kullanılmalı normal yolu da denedik yükselme olmayınca olmuyor işte
fadimdurmus Htcgkn7301-- eğer ki öyle diyosan öyle dir ben daha henüz bi girişimde bulunmadım kansızlıkla alakalı ama bazı anne adaylarında hap kullanmalarına rağmen yükselmedigini de beyan ettikleri oldu her iki yoldan da faydalanmak gerkeiyo anlaşılan
Htcgkn7301-- fadimdurmus Aynen deneme yanılma oluyor ama kanda düşüklük varsa mutlaka çaresine bakılmalı
Julej Akfth karanfil çiğneyince diş ağrısı geçiyormuymuş yani bunu söyleyen doktor kaç gün idare ediyor mecbur içmek zorunda kalıyorsun ya da kansızlık benim yerlerde kasa kasa üzüm çekirdeği yesem o anki kan ihtiyacımı belki karşılar eksiği nasıl kapatacak ? Enteresan gerçekten
Akfth Julej tabiki kapatmaz cok dusukse ama. Benim dusuk deildi en son ilac yazma geregide duymadi bana ne bilim ilac ilac ilac Dusunsenize ilac olmus hayatimiz