espalp lzkz61 bhcg değerin 3000-5000 i geçmeden keseyi görmek çok zor. Ben 5+4’te görmüştüm keseyi tahminimce değerim 24 binlerde falandı. İlk bi kayıp yaşadığım için sürekli kan takibi yapmıyordum o yüzden bilere beklemiştim
Ezo-masum espalp cnm ben mol gebelik geçirdim şimdi gene hamileyim 4 gün önce değerim 185 di bugün baktırdım 2400 olmuş aşırı bi artış değil mi acaba bi problem mi var bu arada bugün adet tarihime göre 4+2 deyim
Snkz lzkz61 geç döllenme olmuştur ayrıca kese için çok erken 6haftada kese 7_8haftalarda kalp atışı görünür
Sclkcak lzkz61 endişe etmeyin, doktorum keseyi bebeğim 6 haftalıkken gördü kalp atışını da 8 haftada duydum. 15 günlük dediyse daha çok erken bekleyin.. 😊
Tubabulat2018 lzkz61 canim benim kesemi doktor 5. Haftamdayken gördü bebegimi ise 8. Haftamda gorduk kalp atislari duyduk 3000 küsürdü keseyi gördüğümüzde sende 5 haftalikken gorursun Allahin izniyle
Alarasel lzkz61 cnm şimdi bebiş yerleşme aşamasında kese gözükmemesi çook norml bhcg takip edilse ytrli yani ancak 5. Haftada gaaln gözükür 6 7 gibide kalp atışını duyarsn daha çok erkn korkma yani henelde ztn gözükmüyo 4. Hafta çook erkn bi zmn
Minoo01 lzkz61 kişiden kişiye değişiyor. Çoğu insanda geç döllenmede oluyor. Ben 5 haftada görmüştüm. İnşallah görürsünüz 🙏🏼
espalp Ezo-masum maşallah çok yükselmiş 😱 doktora ne zaman gideceksiniz🙄 birkaç güne 5000’leri geçer zaten değer
Minikmucizeee Ezo-masum walla dun gittim 4+3 gunlukmusum 10 gun sonra gel bakalim dedi dunki değerim 166ydi benimde ilki 34.2 cikti degerin 1 gun sonra 166ya cikti birden artiyor diye biliyorumm
Ezo-masum espalp pazartesi gidicem ama bu kadar hızlı yükselmesi normal mi yine korkmaya başladım bi sıkıntı mı var yine😞
Ezo-masum Minikmucizeee benimde ilk değerim 75 di 2 gün sonra 185 oldu 4 gün sonra 2400 olmuş normal mi acaba korkmaya başladım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza 😞
Ezo-masum espalp inşallah hayırlısı rabbim nasip ederse olur zaten çok tşk ederim desteğe çok ihtiyacı oluyor insanın