ozlemree Tansiyonum 13.10 çıktı ilk defa hep 9 10 arasıydı.. Proteinde +3 Bu sürecte siz ne yasadınız. Doktorum 24 saatlik idrar toplamamı 24 saat idrar tahlili için gelmemi istedi. Baska bişi demedi.. Neler yapmalıyım?
Nisanurnur Canim 37 de bana oldu hemen sezeryana alindim tansiyonunu olc 14 u gecerse git kac haftaliksin ben ikinciye haklmileyinlm 25 haftalik oldu tansiyon ilaci kullaniyom yine yukseliyor
ozlemree Nisanurnur ben 35+1deyim..13.10 gördük proteinde çıktı saglık ocagında.. Kendi doktorum 24 saat idrar topla gel dedi. Persembe günü sabah idrarırımı götürcem.. Siz tansiyon ilacı dışında neler yapıorsnz?
ozlemree Nisanurnur birde tansiyon yükseldiğini nasl anlıorsnz.. Elimde falan hafif titreme ve basımda agırlık var.. Geçenlerde gözüm döndü birden falan
Nisanurnur ozlemree ilac disinda limonlu su iciyom tuzlu yememeye dikkat ediyorum canim senin pek bisey kalmamis zaten 37 de gelisimi tanamlaniyo dikkat edersen atlatirsin ins
Nisanurnur ozlemree benimde gozumun onunden kucuk kucuk noktalar geciyodu ensemde agri ayni sekilde agri soluna yatip dinlen limonlu su ic takip et ole sinsiki tansiyon ciktigini bazen anlamazmisiz bana holter takilsu aksamlari 17 yi bulmus 3 tane ilac iciyom
ozlemree Nisanurnur aa bndede gözümün önünden parlak parlak bişi oluşuor. Limonlu su içtm. Tuzuda o zamn keseyim. Cok tskler cnm ya inş hemen allınmaz bebegim ☺️