Sevdam27 Kızlar detaylı ultasona girdiniz mi biz 20 haftalıgız ama doktor kontrollerde tüm organlarını sayıyor gerek varmı acaba yüzünüde renkli gösterdi 19 haftalık ken kararsız kaldım detaylı ultrason için
Ancelina Sevdam27 ben de 20+4 te gidecektim ama eşimin işinden dolayı haftaya ertelemek zorunda kalacağım sanırım. Ben de her muayeneye gittiğimde büyüdüğü kadarıyla doktor bana detaylı bilgi veriyor üstelik perinatolog. Ama yine de detaylı icin heyecanlıyım. Inşallah sorun çıkmaz.
Kovaburcu Sevdam27 20+3 üm bu arada gitmekte fayda var perinatologlarıj cihazları daha gelişmiş ve daha detaylı inceliyorlar
Badevehande Detaylı ultrasonu radyoloji uzmanı yapıyor tek tek inceliyor bence güzel birşey yaptırabilirsin zorunlu değilsin😊
Kkubra92 Bende bugün gidiyorum 20+4 haftaligiz insallah hersey yolundadir her kontrolle gitmemde bebeginiz saglikli diyordu cok sükür ama yinede detaili bakilmasinda fayda var bence
Hurit Bende ikili üçlü testleri yaptirmamistim doktorunuza sorduk ayrıntılı ultrasonu yaptirsak diyelim ki bir sorun varsa mudahele edilecek durumlar olabilir mi diyr nadirde olsa tespit edilip çözülen sorunlar oluyormuş .Çift cinsiyetli bir bebekle karşılaşmışlar detayli ultrasona 20. Haftasında felan gitmemiş ama 30. Haftasında felan belli olmuş bebeğin çift cinsiyetli olduğu eğer 20. Haftasında detayli ultrason yapılsaydı hangisi ağır basiıyorsa ona göre ostrojen falan verilirdi şimdi herşey için geç demiş doktor.Bir bebeğin idrar kanalları tikaliymis onu cozmusler vs ve birşey olursa kendinizi hazirlarsinjz buna dedi doktor bende yaotirayim dedim bakalim
Kkubra92 Mutlu_E detaili ultrason yaptilar bebegin bütün organlarina baktilar dudagina bakti (yarikmi diye) hersey yolunda cok sükür boyu kilosu yerinde
Sevdam27 Bende kararsız kaldım doktorum kalbine omurgasına her yerine bakıyor hatta yüzünü renkli gösterdi çok güzeldi bakalım bu hafta gönderirse giderim ben de
_tugce kızlar biz 22 haftalığız detaylı ultrasona henüz göndermedi doktor bi sonraki kontrolüm bayramdan sonra o zamanda 26 haftalık falan olcaz bu detaylı ultrasonun belli bir haftası var mı yapılması için herşey yolunda ama merak ediyorum oğlumu
Kuvvetf _tugce 22. Ve 23. Haftalar detaylı ultrason için son haftalar benim doktorum 22 son demişti Banu çiftçi yi takip ediyorsan oda 23. Hafta son diyor
_tugce Kuvvetf bi önceki kontrolümde doktora sordum bayramdan sonra tekrar konuşalım bunu dedi söylediğiniz tarihten sonra yapılmıyo mu yani
Kuvvetf _tugce yapılmıyor dedi benim doktorum ayni zamanda arastirdim yapilmiyor belirli haftaları var ama yine de doktorunuza sorun zaten bu kontrolu kadin dogum doktorunuz yapmıyor genelde. Yaptirmazsaniz ne olur kısmına gelirsek allahın izniyle bir sıkıntı olmaz dert etmeyin yani
Kovaburcu Ben gittim bugün perinatologa ataşehirde gitmez olaydm beyninde bir bölge gelişmemiş dedi perşembe günü için çapa ya yönlendirdi inşallah birşey yoktur ,kartal eğitime gidiyorm hep sağlıklı dendi ikili test bile düşük gruptaydı 😢
Ilaydaekr Bence yaptirmalisin ben gecen hafta yaptirdim hersey hakkinda bilgi veriyolar her yerini gosteriyolar renkli ultrason kagidinida veriyolar en azindan hem icin rahat eder hemde anı olarak elinde bi fotosu bulunur buyudugunde gostere bilicegin😊
Cansu34 Günaydın kızlar biz geçen hafta yaptrdık deyatlıyı cinsiyeti öğrenemedik öğrenemeyen var mı bizim gibi?