Mece Sny_hkn10 sen ne zaman yaptırcaksın sabah kasık ağrım öyle fazlaydı ki belime vuruyordu şimdi geçti ama
Mece Sny_hkn10 ooo kan mı verdin hadi hayırlısı sonucu paylaş bizimle inşallah güzel şeyler olur yaa 🤲
Sny_hkn10 Mece yqaa hastaneyi aramaya korkuyorummm elim gitmiyo negatif hissediyorumm telefonla bilgi veririz dediler şu an ofisteyim gidemiyorum almaya ararsınız dedi adam
Mece Sny_hkn10 arasana canım bişey olmaz belki pozitiftir hatta hasta numarasıyla internet sitelerindede görebiliyosun
Mece Sny_hkn10 yaaaa inanmıyorum ciddi misin erken olabilir mi acaba 😰 kesin bende de yoktur yapmasam mı ben acaba
Sny_hkn10 Mece çatlamanın 9. Günüydü bugün canım bilmiyorum ama daha test yapmam gecikirsem öyle anca. Ne hissediyorsun yarın yap istersen
Mece Sny_hkn10 ovulasyonda koyu çizgiyi gördükten 12 gün sonra mı kanda belli olurmuş öyle diyorlardı sanki yani senin bu durumda erken olmuş olmuyor mu benim koyu iki çizgiyi gördükten sonra yarın tam 12. Günüm işte kafam karıştı yaaa 😱
Sny_hkn10 Mece o zaman sen yarın yap canım aynen benim erkendi bir sabredemedim hiç testle uğraşma direk kan ver
Sny_hkn10 Mece hiç bilmiyorum canım yarın gidip alıcam kimyasal gebeliğimde adete 2 gün kala 7.95di Şu an 4 gün kala ne çıktı merak ediyorum bende kadın negatif gebelik yok diye söyleyince direk o an sormak aklıma gelmedi malesef Sen nasılsın