Sny_hkn10 Mece İnşallah canım tabikide keşke tek çizgi olmasa. Ama en azından bayramı rahat geçiriym istiyorum 🥰😇
Mece Kızlar sol kasığım acaip atıyor böyle kalp gibi atıyor nasıl huylandım ya adet mi geliyor acaba yaa 😰
Sny_hkn10 Mece yerleşiyordur belki canım anlayabiliyorum seni benim karnım 5 aylık gebe gibi şişmişti daha adet zamanım gelmeden atamıyordum ayağımı hareket ettirememiştim kasık ağrımdan mesela
Mece Yaa kızlar günaydın biraz alakasız olabilir ama size danışmak istedim ben epilasyona gidiyorum da ama hamilelik şüpheside var herhangi bir sorun teşkil eder mi yaa
Sny_hkn10 Mece canım kasık ağrım aşırı var ara ara batıyo adet ağrısı gibi de karnım ağrıyo şimdilik bu şekilde sen de ne var ne yok canım
Mece Sny_hkn10 bende de aynı canım ara ara batmalar oluyor ama baş dönmesi de var gerçi kansızlık da var ondan da olabilir ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Sny_hkn10 Mece canım yarım saattir ağrım aşağıya indi ya batıyo aşapıda bişey 10unda yapmayı düşünüyorum ama dayanamayıp çarşamba perşembe yapabilirim gibi 😁 sen ne zaman yapacaksın canım