Ibck Haftaya burda olmayacağım için bu hafta özelde detaylıya giricem sizce erken mi olmuş olur uzun yola cıkıcam cıkmadan doktora gitmek istiyorum bide ay başında gitmiştim
Sevda41 Ibck 18-23haftalar arasında herhangi bir tarihte oluyor diye biliyorum ben şuan 19+2 deyim haftaya çarşamba gideceğim doktora yeni gittiğim için doktorum o haftada gitmemi söyledi
Bahar4730 Ibck 18. Haftamda girdim şimdi 22 de tekrar giricem erken değil hiç tarama yaptırmadığım için 18. Haftamda yönlendirildim hiç bi sorun yoktu ama doktor küçük olduğu için 22 de yine bekliyorum dedi
Ibck Bide bu ay 9 nda yine özele gitmiştim bu seferde 2 agustosta gidicem ayda iki kez gitmiş gibi olucam arayı biraz daha mı açmam lazım
pelin_87 Devlette detaylı çektiren var mı benim alacağım Doğum paketinde olmadığı için devlette çektirdim ama 2-3 dk bi şey sürdü daha uzun olmuyor mu bu detaylı kafam karıştı
Peony Ben prof gidiyorum takip için ve 24 e kadar ne kadar geç o kadar net görüntü dedi detaylı için. Ben 23 te yaptırdım.