Elifgul90 Selam güzel anneler 27.haftamıza girdik biz ama ayak tabanlarım her sabah kalktığımda çok ağrıyor basamıyorum üzerine sizde de var mı bu durum 😞
Busramerve Elifgul90 ben 26dayım canım ben de tabanda değil de bacaklarımın üstünde kalça kemiğimde ağrı var. Süt içtiğimde ya da magnezyum takviyesi aldığımda azaldı
mmerve1507 Elifgul90 aynen öyle ben de aynı haftadayım sabahları sanki iğne batırsam patlıycak gibi 😑 parmaklarım dolma dolma oldu 😑 çoğu gitti azı kaldı diye sabrediyorum, bi de ayaklarımı havaya kaldırıp 20-30 dk dinlenmek iyi geliyor
mf_ozturk Elifgul90 bende ayaklarda degilde bacaklarda aşırı derece de uyusukluk var ama yapicak bisey yok diyo doktor sabredicez🤷♀️ Bizde 27+3 olduk bugün 😊
Elifgul90 mmerve1507 ay evet ödem başladı bende de sıcaktan sanırım çok su içemiyorum tuvalete gitmekten yoruldum
Htczmra Elifgul90 Bende aynı haftadym sabah kalkınca ayağımda sislikten dolayı basamayrm normal sanırım odemden dolayı
Selnnn Merhba arkadaşlar bende 27. Haftdayım benim oğlumun hep aşağılarda tekmelerini hissediyorum sizlerde nasıl acaba
Zuhalzmn Selnnn bende oluyo altımda böyle hafif bi sızlama gibi baskı hissediyorum..bide sık wc ye çıkıyorum..normalmiş ama büyüdükleri için tabi doktora gittiğimde söylücem 😊
Selnnn Zuhalzmn benim de dr a gitmeme de daha var yazlıktayım ama endişeleniyorum yani. Sizin nezamn kontrolünüz
Trabzon Elifgul90 bizde 26 haftalık olduk. Sabah kalkınca ayaklarımin altında sanki çivi batiyomus gibi oluyo yürüdükçe geciyo sonra . Kasilmalariniz için magnezyum takviyesi alinn
Zuhalzmn Selnnn perşembe gidicem inşallah..korkmayın kanama falan olmadıktan sonra bide ağır kaldırmayıp yorulmadkça bir şey olmaz Allahın izniyle
Zuhalzmn Selnnn perşembe gidicem inşallah..korkmayın kanama falan olmadıktan sonra bide ağır kaldırmayıp yorulmadkça bir şey olmaz Allahın izniyle