Seyma55 Kızlar 5li hastane çkışı ve yenidoğan olarak nekdr aldnz? Herkes cabuk büyüyor fazla alma diyorlar alma , kasım ayna denk gliyor kış cocugu ve illaki kusacak edecek bu cocuk 😊
yigitmom_ Seyma55 canim 10lu hastane çıkışı cok gereksizmis 5li hastane çıkışı da 1 tane yetermis en çok kasım ayı kıs bebekleri olacagi icin zıbın atlet bere ve eldiven gerekiyormus arkadasim 0-3 ay alma ben aldim hepsi küçüldü dedi
yigitmom_ Esesen uni baby sst alınca icerisinde 1 paket vardi suan icin stok yapmadim bende 1 ay kala alicam canim
Seyma55 yigitmom_ ama bitane 5 li takmla kırkı çkna kdr nsl olcakki? Bn hastane cantasi icin degilde genrl olarak sordum zibin nekdr alsak da kus cocugu sonucta😁
yigitmom_ Seyma55 Aa ben yanlış anlamisim o zaman😂 Valla ic zıbın çıtçıtlı olanlardan bi 15 tane aldım ama hepsini 0-3 almadim çünkü alta giyecegi icin buyukte olsa giyilir diye düşündüm ve uzun kollu olanlardan da pek almadim kış çocuğu diye çocuğu sucuk gibi sarmanin manasi yok😂
Tprkncr Bebek arabasında markaya karar veremiyoruz kıyafetleri tamam gibi ama büyük eşyaları kararsızlıktan alamadık sizler nasıl karar verdiniz?
zynpgdkl Tprkncr bende araba konusunda kararsızım kışa denk geleceği için doğum araba çok kullanılmaz yaza kadarda 7-8 aylık olacak sonra bide baston sistem almak zorunda kalacağız valla kararsızım
Tprkncr zynpgdkl kışta olsa araba kullanılır benim fikrim💐 hatta bi yere gidilirken daha koruyucu olur gibime geliyor soğuk acısından. Hic mi dışarı cıkmayacağız
Yesimeliz Yagmurozer ben kiyafetleri tamamladim canim diger eksikleri de bi liste yaptim kendime bircogunu aldim. Hala buyuk para tutan seyler var ama. Para yetismiyor. Ates olcer gogus pompasi oto koltugu gibi seyler yok bizde.
BirVeraAnnesi35 Yagmurozer hiç birşey almadım daha zaten kışlık birşey bulmak zor nasipse eylül gibi başlarımm🧿🙏